Bel ons voor een deskundig opleidingsadvies 035 6400 411
Studiegids

Studiegids

Ontvang alle opleidingsinformatie
thuis

Nu aanvragen

De opleider van werkend Nederland

NCOI Opleidingsgroep is uitgegroeid tot de grootste opleider voor werkenden. Kiest u voor een opleiding of training van NCOI? Dan kiest u voor een onderwijsaanpak gericht op uw eigen werkomgeving en een hoge mate van flexibiliteit: meerdere startmomenten, verschillende studievarianten, topdocenten, klassikale lessen en een waardevol diploma. Wij zijn niet voor   niets de nummer 1 opleider!.
Meer over de unieke manier van opleiden

Waarom NCOI?

Voorlichtingsbijeenkomsten

Meer informatie over onze opleidingen
& de mogelijkheden tot persoonlijk advies

Data & aanmelden

Kwalitatief hoogstaande opleidingen en trainingen

Als solide opleider beschikt NCOI Opleidingsgroep over alle mogelijk denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit. Bovendien is NCOI voor diverse brancheorganisaties in het geval van bepaalde opleidingen en ook trainingen een zeer belangrijke partner in Nederland. Bij NCOI volgt u gegarandeerd een kwalitatief hoogstaande opleiding of training, gegeven door ervaren docenten.
Meer over kwaliteit & erkenningen

Opleidingen per niveau

Contact

Bel ons voor een deskundig opleidingsadvies

035 6400 411

Advies over de juiste opleiding?

Wij helpen u graag de juiste opleiding te vinden in ons aanbod van ruim 1.250 opleidingen. U kunt een opleiding zoeken op niveau (bv. MBO, HBO of Master) of vakgebied (bv. Bedrijfskunde, Management en leidinggeven of Personeel en Organisatie). Deze indeling vindt u aan de linkerzijde. U kunt ook gebruik maken van de zoekfunctie. Wilt u een persoonlijk advies? Bel ons op: 035 – 6400 411.
Neem contact met ons op per e-mail

Ook interessant voor u

facebooktwittergooglepluslinkedin