Menu

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Studeer nu voordelig met € 1.000,- STAP-budget

Werkend Nederland sterk maken en sterk houden, dat is waar NCOI voor staat. Jaarlijks vergroten wij de kennis, vaardigheden en competenties van ruim 20.000 werkenden. Leren via de NCOI-methode is gericht op je eigen werkpraktijk en biedt een hoge mate van flexibiliteit. Wij bieden je meerdere startmomenten, verschillende studievarianten, topdocenten uit de praktijk, klassikale lessen en een waardevol diploma. Bovendien kun je nu € 1.000,- STAP-budget ontvangen en zo voordelig studeren.
Meer over STAP-budget

Voordelig studeren met het STAP-budget?

Wil jij je graag verder ontwikkelen en jouw (duurzame) inzetbaarheid vergroten? Een opleiding of training volgen kan nu voordelig met STAP-budget. Je ontvangt hiermee € 1.000,- subsidie voor een opleiding naar keuze.

Open Dag op zaterdag 11 juni

Zit je eraan te denken om een opleiding te volgen, maar weet je nog niet welke? Meld je dan aan voor de Open Dag van NCOI Opleidingen op zaterdag 11 juni. Tijdens deze dag op locatie kun je onder andere een proefles volgen en een persoonlijk adviesgesprek voeren met een opleidingsadviseur. 

Reviews

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 
Testimonial NCOI

‘Een opleiding heeft zoveel meerwaarde, je voelt echt dat je groeit’

Bernadette Odijk – student NCOI Opleidingen

Om haar kennis te vergroten voor haar nieuwe baan, volgde Bernadette Odijk een opleiding bij NCOI Opleidingen. “Hoe verder de opleiding vordert, hoe meer je kunt toepassen in je praktijk. Ik kwam vaak tot verrassende inzichten. Je leert verder kijken dan je neus lang is.” 

Wil je meer persoonlijke verhalen lezen van studenten en docenten over hoe het is om te studeren bij NCOI?