Alumni Event

Op 17 september organiseert NCOI University of Applied Sciences het jaarlijkse alumni-event dat dit jaar bij Microsoft wordt gehouden. Dit biedt u een unieke kans om binnen te kijken bij een organisatie die vooroploopt in de implementatie en doorontwikkeling van ‘Het Nieuwe Werken’ (HNW) en actief bijdraagt aan onderzoek naar de impact van HNW voor organisaties en hun medewerkers. Het thema van deze alumnibijeenkomst is daarom “Veranderbereidheid en gedragsverandering van medewerkers”.

Deze dag wordt voorgezeten door prof. dr. A.J. Cozijnsen, die als veranderdeskundige al vele publicaties op dit vakgebied op zijn naam heeft staan. Prof. Cozijnsen zal de veranderbereidheid van medewerkers in het algemeen toelichten. Hoe onderzoek je de veranderbereidheid van de medewerkers? Welke middelen zijn er om medewerkers mee te nemen in het adopteren van een nieuwe manier van werken?

Robert Alders, Enterprise Architect bij Microsoft, vertelt ons meer over het onderzoek dat Microsoft in samenwerking met NCOI Opleidingen uitvoert. Dit onderzoek gaat over de specifieke vraag naar veranderbereidheid, ofwel: ‘de adoptie van ICT-oplossingen en gedragsverandering van de eindgebruiker’.

Samenwerking met het Onderzoeksinstituut van NCOI
Dit onderzoek is representatief voor het Masteronderwijs van NCOI University of Applied Sciences, omdat de bestaande theorie en de praktijk van vandaag hierin samenkomen en er door het onderzoek nieuwe kennis en oplossingen worden gecreëerd. Dit is ook wat NCOI beoogt met het Onderzoeksinstituut, waarin onderzoekers en organisaties samenwerken om oplossingen te vinden voor de problemen van vandaag. Op 17 september vertellen wij graag wat het Onderzoeksinstituut voor uw organisatie kan betekenen.

Enquête: Communicatie binnen veranderende organisaties
Om alvast kennis te maken met onderzoek in de praktijk, nodigen wij u van harte uit deze korte enquête in te vullen over de communicatie binnen organisaties die een verandering meemaken of hebben meegemaakt. De eerste onderzoeksresultaten zullen gedeeld worden op 17 september.

Programma

14:00 – 14:30 uur Inloop en ontvangst
14:30 – 14:45 uur Welkom door Drs. Jolijn van Eunen, manager Business School
14:45 – 15:00 uur prof. Dr. A.J. Cozijnsen dagvoorzitter
15:00 – 15:30 uur Lezing door Robert Alders over het Dilemma van samenwerkingstechnologie in veranderprocessen en de aanleiding van het onderzoek
15:30 – 15:45 uur Pauze
15:45 – 16:15 uur Ronald Berkhuizen: Opzet van het onderzoek
16:15 – 17:00 uur prof. Dr. A.J. Cozijnsen: interventies en afsluiting/rondvraag
17:00 – 17:30 uur Onderzoeksinstituut en de Business School groep 1 en rondleiding groep 2
17:30 – 18:00 uur Onderzoeksinstituut en de Business School groep 2 en rondleiding groep 1
18:00 – 19:00 uur Borrel

Meenemen van een introducé
We stellen het zeer op prijs als u uw collega, klant of relatie meeneemt naar het NCOI University of Applied Sciences alumni-event, maar vanwege het beperkt aantal plaatsen verzoeken wij u om niet meer dan één introducé mee te nemen.

De presentaties worden afgesloten met een rondleiding bij Microsoft. Uiteraard is er na afloop gelegenheid om elkaar te ontmoeten tijdens een hapje en een drankje.

Tijd en Locatie
17 september 2013
14.00-19.00 uur
Microsoft
Evert van de Beekstraat 354
1118 CZ Schiphol
Routebeschrijving

Aanmelden
Aanmelden kan door een e-mail o.v.v. Alumni-event te sturen naar alumni@ncoi.nl. Vermeld in de e-mail uw naam, telefoonnummer, werkgever en of u een introducé meeneemt.


Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post. Studiegids aanvragen

Opleidingsadvies op maat?

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Onze website maakt gebruik van cookies.