Aanmelden nieuwsbrief

 
Het privacy statement van NCOI is van toepassing op dit formulier.

Menu

‘Dankzij deze opleiding werd ik in korte tijd klaargestoomd voor mijn nieuwe functie’

Naam: Linda van der Wel
Functie: Marketing Manager B2P
Werkzaam voor: Reed Business Media
Opleiding: Management en Development

Als marketing manager is Linda van der Wel verantwoordelijk voor de useromzet van de titels behorende bij het cluster HR en Zorg van Reed Business media. Haar werkzaamheden lopen uiteen van contacten onderhouden met uitgevers en hoofdredacteuren, awareness creëren voor de brands bij de doelgroep, marktontwikkelingen in de gaten houden en dit terugvertalen in acties, online marketing en sturing geven aan een jong en gedreven marketingteam. “Dan heb je het bijvoorbeeld over het ontwikkelen van nieuwe productconcepten of het implementeren van een content marketing strategie. Een erg leuk onderdeel hiervan is doelgroepverdieping waarbij de focus ligt op het verhogen van de klantbeleving.”

‘Het was erg zinvol om handvatten te krijgen om mijn nieuwe taken en verantwoordelijkheden beter te managen’

Van der Wel is begonnen als MC’er, klom op naar productmanager en is sinds een halfjaar marketing manager. Toen Reed Business Opleidingen werd gevraagd om speciaal voor Reed Business Media een incompany opleiding voor de managers te ontwikkelen, haakte Van der Wel hier direct op in; de timing kon niet beter zijn. De unieke training Management & Development is opgebouwd uit 3 van onze topopleidingen: Projectmanagement, Leidinggeven en IPMA. “Dankzij deze opleiding werd ik in korte tijd klaargestoomd voor mijn nieuwe functie. Het was erg zinvol om handvatten te krijgen om mijn nieuwe taken en verantwoordelijkheden beter te managen.

‘Er was een goede balans tussen theorie en hoe je dit in je werk kunt toepassen’

In het begin was alles nog erg vaag en dacht ik soms ‘waar gaat dit heen?’. Er kwamen zoveel aspecten aan bod, van psychologische elementen, managementkwaliteiten tot en met normen en waarden. Maar naarmate de opleiding vorderde viel het allemaal op z’n plek. De docenten vond ik zeer bekwaam. Er was een goede balans tussen theorie en hoe je dit in je werk in de praktijk, kunt toepassen. De digitale leeromgeving, de lesstof en de rollenspellen hebben hier erg aan bijgedragen. Enige minpuntje was dat ik de groep voor een rollenspel te groot vond.” Voor Van der Wel smaakte deze opleiding in ieder geval naar meer. Wellicht binnenkort een masterclass volgen? “Ik zou nog meer uit mijzelf willen halen, nog meer zelfkennis en –inzicht willen krijgen. Maar voor nu heb ik even genoeg handvatten om te werken aan mijn competenties en mijn manager kwaliteiten uit te dragen naar het team.”

Wilt u meer weten over incompany trajecten op gebied van Leidinggeven? Neem contact op met een van onze acocuntmanagers op 078-6253888 of stuur een mail.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.