Aanmelden nieuwsbrief

 
Het privacy statement van NCOI is van toepassing op dit formulier.

Menu

Download: Checklist Taken Coördinator werkzaamheden explosiegevaarlijke gebieden

Ben je verantwoordelijk voor het coördineren van werkzaamheden in explosiegevaarlijke gebieden? Download hieronder de interessante whitepaper ‘Checklist Taken Coördinator werkzaamheden explosiegevaarlijke gebieden’. Met deze checklist kun je de taken en verantwoordelijkheden vaststellen. Dit om de werkzaamheden van (ingehuurde) medewerkers op elkaar af te stemmen. Daarnaast kan er bij storingen vroegtijdig worden ingegrepen. Vul hieronder jouw gegevens in en je ontvangt de whitepaper direct in je mailbox.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.