Blog

In 2016 lagere sectorpremie voor veel werkgevers

ncoiRedactie

Op Maandag, 26 Oktober, 2015, 12:26

Het UWV meldt dat de sectorpremie in 2016 daalt voor werkgevers uit 46 sectoren. Dit komt doordat het aantal WW-uitkeringen flink is gedaald en deze daling naar verwachting volgend jaar verder doorzet.

Lees meer
Thema's: Bouwkunde en Architectuur , Inkoop, Logistiek, Kwaliteit en Processen , Onderwijs en Pedagogiek , Overheid & Non Profit , Personeel en Organisatie , Retail, Handel en Ondernemerschap

Nederland tweede op de mondiale logistieke ranglijst

ncoiRedactie

Op Woensdag, 8 Juli, 2015, 09:43

Het gaat goed met de logistiek in Nederland! Dit blijkt uit de Monitor Logistiek en Goederenvervoer die minister Schultz van Haegen (Infrastructuur en Milieu) aan de Tweede Kamer heeft gestuurd. Nederland is op de mondiale logistieke lijst van de Wereldbank gestegen van een vijfde naar een tweede plek.

Lees meer
Thema's: Inkoop, Logistiek, Kwaliteit en Processen

Arbeidsmarkt groeit dankzij toenemend vertrouwen Nederlandse professionals

ncoiRedactie

Op Maandag, 23 Februari, 2015, 10:53

De Nederlandse banenmarkt groeit dankzij een toegenomen vertrouwen van Nederlandse professionals. Dat blijkt uit de European Job Index van Robert Walters over het vierde kwartaal vorig jaar. Een positief signaal voor de Nederlandse economie.

Lees meer
Thema's: ICT , Inkoop, Logistiek, Kwaliteit en Processen , Secretarieel en Support

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

U kunt ons ook een email sturen.
https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/ncoi/ncoi/teasers/v1.jpg?ext=.jpg