Aanmelden nieuwsbrief

 
Het privacy statement van NCOI is van toepassing op dit formulier.

Menu

Moeite met de nieuwe UAV 2012? Download de app!

De UAV gelden als de norm bij bouw en de grond-, weg- en waterbouwprojecten. Jaarlijks wordt er met deze voorwaarden jaarlijks zo’n 50 miljard euro bouwomzet vastgelegd. Reden genoeg om die UAV goed te kennen. Moeilijk? Niet met de UAV 2012 app.

De ‘Besluit vaststelling Uniforme administratieve voorwaarden voor de uitvoering van werken en van technische installatiewerken 2012’ (UAV 2012) zijn de meest gebruikte algemene voorwaarden in de GWW en de woning- en utiliteitsbouw. En daarmee is het - zoals u ook in het artikel op onze website kon lezen ‘voor iedere professional die op enige wijze werkzaam is in de bouw van belang zich bewust te zijn van de wijzigingen van de UAV’. Maar hoe dan? Uit het hoofd leren is simpelweg niet te doen en ter plekke googlen naar de juiste paragraaf en lid is op z’n zachtst gezegd tijdverslindend en onhandig. Zeker als u midden in een vergadering zit en snel de informatie wilt hebben. De handige UAV 2012 app van Schrader Advocaat biedt uitkomst.

UAV 2012 app voor iPad, iPhone en Android

Guido Leenders, directeur van Invantive BV, wees ons op de nieuwe en gratis UAV 2012 app. In zijn blog schrijft Leenders: “Met de UAV 2012 App kunt u snel informatie vinden en gemakkelijk door de verschillende hoofdstukken navigeren. Sterker nog, de inhoudsopgave van de UAV 2012 vormt de basis van de app. Doordat de inhoudsopgave klikbaar is, is het ook een menu. Hierdoor kunt u snel naar een bepaald UAV 2012 hoofdstuk navigeren... Naast het navigeren, kunt u ook gericht zoeken. Door op het zoekicoontje te klikken kunt u zoektermen invoeren waarna relevante teksten getoond worden…Ik zou zeggen: probeert u het uit en doet u er uw voordeel mee.” De applicatie is ontwikkeld voor iPhone, iPad en Android en is gratis te downloaden via de iTunes store en Google Play of via de website schrader.nl.

Bronnen:

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.