De grootste opleider voor werkend Nederland

NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en juist een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.

Bewezen succesvol

NCOI Opleidingen verzorgt door heel Nederland ruim 700 opleidingen en trainingen. NCOI is inmiddels uitgegroeid tot de grootste opleider van Nederland en is toonaangevend op het gebied van praktijkgericht opleiden en leren. Met onze unieke aanpak sluiten we aan bij de kennis en vaardigheden waar u al over beschikt. Bovenal zetten we steeds uw werkervaring en -praktijk centraal. Zo combineren we een motiverende en praktische aanpak met een efficiënte en flexibele leeromgeving. Deze bijzondere combinatie heeft al zeer veel mensen aan een erkend diploma geholpen!

Topkwaliteit voor een reële prijs

Onze erkende opleidingen voldoen aan de hoogste kwaliteitsrichtlijnen. Daarnaast zorgen we met een eigen kwaliteitszorgsysteem voor voortdurende verbetering van onze opleidingen, trainingen en dienstverlening in het algemeen. Zo kun je rekenen op professionele begeleiding, een klantgerichte en persoonlijke benadering en een uitstekende, officieel erkende opleiding. Niet voor niets hebben inmiddels zeer veel organisaties gekozen voor NCOI Opleidingen als leverancier voor opleidingen en trainingen.

Het grootste aanbod van Nederland: Een geschikte opleiding voor iedereen 

NCOI heeft als toonaangevende opleider het meest complete programma voor werkenden. Of het nu om opleidingen gaat op MBO-, HBO- of Masterniveau, of om een korte vaardigheidstraining: NCOI is het juiste adres als je kennis en vaardigheden wilt vergroten.


Lees meer op onze website: www.ncoi.nl.Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post. Studiegids aanvragen

Contact

NCOI Adres

Onze website maakt gebruik van cookies.