HR-website-vacatures

Opleidingsadviseur, specialisatie Techniek

Fulltime (32 – 40 uur)

NCOI is op zoek naar een enthousiaste, professionele opleidingsadviseur die beschikt over uitstekende communicatieve en adviesvaardigheden. Je geeft cursisten advies over het opleidingsaanbod gericht op jouw specialisatie en je weet hen op basis van jouw advies te motiveren om zich in te schrijven voor een passende opleiding.

Je voert gesprekken met potentiële studenten; aan de telefoon en tijdens voorlichtingsbijeenkomsten op kantoor. Je geeft inhoudelijk advies over opleidingsvragen op het gebied van technisch management en je weet de aansluiting te vinden tussen de studenten en hun opleidingsvraagstukken.

Een van je uitdagingen is het actief benaderen van potentiële studenten. Daarnaast doe je voorstellen aan het management voor het optimaliseren of uitbereiden van ons opleidingsaanbod, op basis van de gesprekken die je met (potentiële) studenten voert.

Verder signaleer je verkoopmogelijkheden bij bedrijven, die je doorspeelt naar onze salesafdeling (In Company) en ben je contactpersoon voor een aantal grote klanten waar opleidingstrajecten op maat worden uitgevoerd.

Daarnaast stel je maandelijks een rapportage op voor het management met informatie over de marktontwikkelingen binnen je specialisatie.  

Functie-eisen
Je hebt HBO werk- en denkniveau, je hebt ervaring in de technische branche en je bent toe aan een volgende stap in je carrière. Termen als elektrotechniek, werktuigbouwkunde,  procesautomatisering en projectmanagement zijn je niet onbekend. Bij voorkeur heb je minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een adviserende of commerciële functie binnen een technische omgeving. Woorden als proactiviteit en resultaatgerichtheid zijn jou op het lijf geschreven. Jouw energieke, professionele persoonlijkheid en doortastendheid maken je een prettige gesprekspartner.

NCOI biedt een afwisselende functie in een jong, groeiend en dynamisch bedrijf. Persoonlijke ontwikkeling staat centraal en het volgen van een erkende opleiding behoort tot de mogelijkheden. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Solliciteren? Stuur je motivatiebrief en curriculum vitae naar onderstaand (e-mail)adres:

NCOI Groep
Afd. Personeelszaken
Postbus 447
1200 AK Hilversum
e-mail: vacature@ncoi.nl
tel: 035-6 721 036

Indien je geen automatische bevestiging van je sollicitatie ontvangt, verzoeken wij je deze per e-mail te versturen naar vacature@ncoi.nl.


Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post. Studiegids aanvragen

Opleidingsadvies op maat?

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Onze website maakt gebruik van cookies.