Hoe hoog leg jij de lat?

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit orci integer tortor, mi pulvinar congue libero eget porttitor ut natoque platea, fermentum imperdiet potenti porta ornare feugiat himenaeos auctor suspendisse. Litora fringilla rutrum vel semper egestas nam bibendum penatibus, massa arcu tincidunt malesuada facilisis ornare mi lacinia nostra, magnis sociis netus fusce mauris sed tristique.
Vind relevante opleidingen in 6 stappen

Hoe hoog leg jij de lat?

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Vind relevante opleidingen in 6 stappen

"Ik ben tevreden over de organisatie van de opleiding..."

De ervaring van Dhr. T. de Bruin
 
‘’Ben de opleiding tot Logistiek Supervisor gaan volgen om mezelf nog beter te verdiepen in de logistiek aspecten. De keuze voor NCOI is omdat men hier diverse manieren ter beschikking had om de lesstof tot je te nemen, zoals in de weekeinden of op een avond, de diverse locaties en eventueel e-Learning. De opleiding sloot voor het grootste deel aan op mijn werksituatie, wat ik als zeer prettig en leerzaam heb ervaren.

Open Dag 18 mei

Op zaterdag 18 mei houdt NCOI Opleidingen in BCN Utrecht CS een Open Dag. Tijdens deze Open Dag helpen wij u persoonlijk bij het kiezen van de opleiding die het beste bij u past. Daarnaast kunt u in een introductieles ervaren hoe het is om weer in de schoolbanken te zitten. Uiteraard beantwoorden wij ook graag al uw vragen over het volgen van een opleiding naast uw baan.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.