Maatwerk trainingen

U wilt uw strategische doelen behalen. Maar door veranderingen in uw organisatie en in de markt gaat dat niet altijd even soepel. Door een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en persoonlijke effectiviteit van uw medewerkers kunt u makkelijker meebewegen met alle veranderingen. Een incompany- of maatwerktraining van NCOI Opleidingen is daarin voor u een laagdrempelige uitkomst.

Effectieve vaardigheidstrainingen

Wat is de leerbehoefte van uw medewerkers? Dat zoeken we samen met u uit in een zorgvuldige analyse van uw vraagstelling en een uitgebreide intake met de deelnemers. Zo kunnen onze ervaren trainers uit de praktijk uw medewerkers op korte termijn resultaatgericht trainen. Alle trainingen op deze website kunnen wij binnen uw organisatie uitvoeren.

Incompanytraining voor u op maat gemaakt

In uw maatwerktraining richten we ons bijvoorbeeld op het professionaliseren van uw medewerkers, het naar een hoger niveau brengen van bepaalde functiegroepen, het binden en boeien van medewerkers, of welke opleidingsdoelstelling u dan ook wenst. Daarvoor werken we samen met de opleidingsinstituten die deel uitmaken van NCOI Groep. We ontwierpen al vele trajecten voor managers, trainees en young potentials in zowel het midden- en kleinbedrijf als grote ondernemingen.

Meer weten over maatwerktrainingen?

Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden van een vaardigheidstraining voor uw organisatie. Neem contact op met onze adviseurs via telefoonnummer 035 – 75 06 191 of mail naar incompany@ncoi.nl.

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.