Maatwerk trainingen

Maatwerktrainingen

Voor incompanytrainingen vindt u in NCOI een zeer professionele partner. Alle opleidingen en trainingen die u op deze website vindt, kunnen we binnen uw organisatie uitvoeren. NCOI verzorgt op grote schaal vaardigheidstrainingen en complete leergangen binnen vele middelgrote en grote organisaties

Op basis van een zorgvuldige analyse van uw vraagstelling en een uitgebreide intake met de deelnemers zijn wij in staat zeer effectief te trainen en op te leiden. Uit onafhankelijk CEDEO-onderzoek blijkt dat onze incompanytrainingsaanpak als bijzonder effectief wordt getypeerd en duurzaam rendement oplevert.

Professionele aanpak

U zult onze werkwijze als prettig en uiterst professioneel ervaren. Het is niet voor niets dat NCOI op dit moment het meest succesvolle trainingsbureau van Nederland is. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze ervaren consultants. U kunt hen bereiken via 035 - 7 506 191.

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post.
https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/ncoi/ncoi/teasers/teaser-brochure.jpg?ext=.jpg

LevenLangLerenKrediet

Vanaf september 2017 kunt u voor deeltijd HBO- en Masteropleidingen van NCOI Opleidingen geld lenen bij de overheid. Dit heet het levenlanglerenkrediet. Ook als u een tweede Bacheloropleiding wilt doen of een Master wilt volgen na uw Bachelor, biedt deze regeling aantrekkelijke mogelijkheden.

https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/ncoi/ncoi/teasers/ncoi-levenlangleren-krediet-widget-desktop.jpg?ext=.jpg

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

U kunt ons ook een email sturen.
https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/ncoi/ncoi/teasers/v1.jpg?ext=.jpg