Afgestudeerden Horecamanagement

NCOI & Albron feliciteren eerste afgestudeerden MHBO Catering- en Horecamanagement

NCOI Opleidingsgroep verzorgt voor Albron de MHBO-opleiding Catering- en Horecamanagement. De eerste 15 geslaagden hebben hun diploma overhandigd gekregen. De unieke, eenjarige opleiding is bedoeld voor ervaren cateringmanagers die hun kennis en inzicht van de cateringbranche verder willen ontwikkelen. De opleiding van NCOI en Albron geeft, mede door de belangrijke focus op bedrijfskundig management, vrijstellingen voor een volledig HBO Bachelorprogramma.

HR-directeur Dorien van Drunen van Albron is enthousiast over het succes van de opleiding: "Good food, happy people, dat is waar wij voor staan. Vanzelfsprekend bedoelen we met happy people ook onze eigen medewerkers. Albron wil graag preferent werkgever zijn en blijven voor huidige en toekomstige medewerkers. Een investering in een op maat ontwikkelde opleiding als deze past bij deze visie. We hebben hiermee 15 medewerkers de mogelijkheid geboden zich verder in hun vakgebied te ontwikkelen."

Een nieuwe lichting talentvolle Albron-medewerkers staat klaar voor de tweede jaargang van de opleiding. Zij worden bij de start van hun opleidingsjaar door de geslaagden ondersteund met praktische tips, informatie over de opleiding en door het delen van hun ervaringen. Nu zijn deze kersverse studenten aan de beurt om te worden uitgedaagd, ge├»nspireerd en gevoed met veel nieuwe kennis, inzichten en ervaringen.Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post. Studiegids aanvragen

Voor InCompany

Hoe betaalt u uw opleiding?

Lees meer over het levenlanglerenkrediet

Onze website maakt gebruik van cookies.