Menu

Digitale brochure aanvragen

  • Home
  • MBO Sales en Commercieel Medewerker

MBO Sales en Commercieel Medewerker

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ambieer je een carrière in de sales? Wil je je ontwikkelen tot een professionele medewerker in de binnen- of buitendienst?...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ambieer je een carrière in de sales? Wil je je ontwikkelen tot een professionele medewerker in de binnen- of buitendienst?...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ambieer je een carrière in de sales? Wil je je ontwikkelen tot een professionele medewerker in de binnen- of buitendienst?...

Lees meer

Meest bekeken MBO Sales en Commercieel Medewerker

Meest bekeken MBO Sales en Commercieel Medewerker

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

MBO - Niveau 4 (2) Een opleiding op MBO-niveau 4 is een middenkader- of specialistenopleiding. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van 18 tot 24 maanden. Het MBO-diploma niveau 4 is het hoogste diploma dat u op MBO-niveau kunt halen. U mag uw (gespecialiseerde) werkzaamheden helemaal zelfstandig uitvoeren en bent breed inzetbaar. Met dit diploma op zak bent u ook toelaatbaar tot een HBO Bacheloropleiding.

MBO - Niveau 3 (1) Een opleiding op MBO-niveau 3 is een vakopleiding. Daarmee mag u geheel zelfstandig verschillende werkzaamheden uitvoeren. De opleiding is gekoppeld aan uw eigen werk of stage, waardoor u wat u leert meteen kunt gebruiken in de praktijk. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van ongeveer 1 jaar.

MBO-programma (4) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. NCOI biedt erkende MBO-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4, maar heeft ook korte MBO-programma’s die precies passen bij uw opleidingsvraag.

Vakopleiding (2) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk en is veelal de standaard binnen de branche. U kunt het geleerde direct toepassen in de praktijk.

Virtuele Open Dag NCOI

Virtuele Open dag 28 mei

Op donderdag 28 mei houdt NCOI Opleidingen een Virtuele Open Dag. Tijdens deze Open Dag helpen wij je virtueel bij het kiezen van de opleiding die het beste bij jou past. Zo kun je in een algemene proefles ervaren hoe het is om weer in de schoolbanken te zitten. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om een persoonlijk adviesgesprek te voeren met een van onze opleidingsadviseurs. Uiteraard beantwoorden zij ook graag al je vragen over het volgen van een opleiding naast je baan.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ambieer je een carrière in de sales? Wil je je ontwikkelen tot een professionele medewerker in de binnen- of buitendienst? Of hogerop komen in de retailbranche, bijvoorbeeld als leidinggevende? NCOI Opleidingen biedt diverse opleidingen binnen het vakgebied sales en commercie op MBO-niveau. Deze zijn allemaal volledig afgestemd op werkenden. Dat betekent: studeren wanneer het jou uitkomt, bijvoorbeeld overdag, ‘s avonds of via e-Learning, en een praktijkgerichte aanpak. Lees meer over de mogelijkheden.

Het vakgebied sales en commercie

Als sales- of commercieel medewerker ben je een belangrijke spil binnen de organisatie. Het is van belang dat je zeer verkoopgericht bent en klanten centraal stelt. Tijdens een opleiding MBO Sales en Commercieel Medewerker leer je alles over het verkooptraject. Als commercieel of salesmedewerker doe je marktonderzoek, bereid je verkoopgesprekken voor en voert deze uit. Na het sluiten van de ‘deal’ ben je verantwoordelijk voor het ordertraject en relatiebeheer. Wil je studeren in de richting van accountmanagement? Dan verdiep je je ook in marketing en commerciële vaardigheden.

Wat kun je met een opleiding MBO Sales en Commercieel Medewerker?

Bij NCOI kun je kiezen uit diverse lange én korte opleidingen op het gebied van sales en commercie. Ben je werkzaam bij een grote winkelketen en wil je graag doorgroeien? Met de 1-jarige MBO Vakopleiding Retailmanagement of de volledige opleiding MBO Manager Retail niveau 4 leer je alles over retailmanagement en leidinggeven aan verkooppersoneel.
 
Wil je niets liever dan verkopen en aan de slag als accountmanager in het mkb of voor grote ondernemingen? Kies dan voor de opleiding MBO (Junior) Accountmanagerniveau 4. Met deze opleiding word je op het hoogst erkende MBO-niveau opgeleid en behaal je het officieel erkende diploma dat als standaard geldt in de branche.

Welke vooropleiding heb je nodig?

Per opleidingsvariant hanteren we andere toelatingseisen. Voor de vakopleidingen en MBO-programma’s gelden geen specifieke vooropleidingseisen. Wil je een erkende MBO-opleiding volgen? Dan moet je minimaal in het bezit zijn van een diploma MBO niveau 2, een diploma VMBO (kader, gemengd of theoretische leerweg) of een overgangsbewijs HAVO of VWO naar het vierde leerjaar.

Inspirerende voorbeelden uit de praktijk

Welke opleiding MBO Sales en Commercieel Medewerker je ook volgt, jouw beroepspraktijk staat altijd centraal. Jouw docent heeft jarenlange ervaring in het werkveld en werkt met veel inspirerende voorbeelden uit de praktijk. Zo kun je de kennis die je opdoet, direct toepassen op je werk. Dat is niet alleen heel leerzaam, maar ook prettig voor je werkgever.

De voordelen van studeren bij NCOI

  • Hoog aangeschreven bij werkgevers
  • Meerdere leslocaties door heel Nederland
  • Uitstekend te combineren met werk en privé
  • Docenten uit het werkveld
  • Meerdere startmomenten per jaar
  • Persoonlijke studiebegeleider