Praktische informatie

Op deze website treft u per opleiding de meest relevante informatie aan, zoals informatie over de doelgroep, het programma, startmaanden en kosten. Graag informeren wij u ook over verschillende praktische zaken die voor u van belang zijn.

Uitstekende informatievoorziening

U zult merken dat u op deze website en via e-Connect al direct de antwoorden op de meeste van uw vragen vindt. Wij raden u aan veelvuldig gebruik te maken van e-Connect als u eenmaal bij NCOI een masteropleiding volgt. Daarnaast beschikt NCOI over een team van adviseurs die u graag te woord staan. Voor vragen waarop u het antwoord niet op e-Connect terugvindt, kunt u telefonisch of via internet contact opnemen met onze adviseurs. NCOI is bereikbaar via het contactformulier of telefonisch, op maandag tot en met donderdag van 08.30 uur tot 18.00 uur en op vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur.

 

Flexibele planning en aanpak

NCOI onderscheidt zich van veel andere opleidingsinstituten door zeer flexibele en verschillende startmomenten per jaar. Bij de beschrijvingen van de opleidingen vindt u daar al duidelijke informatie over. De meest uitgebreide en actuele informatie met betrekking tot de start van uw opleiding en bijbehorende lesdata vindt u op deze website. Als u eenmaal bent ingeschreven, ziet u op e-Connect de exacte data waarop uw opleiding start en waarop de onderdelen van de opleiding plaatsvinden overzichtelijk weergegeven.

Studiematerialen

U maakt gebruik van diverse studiematerialen, zoals literatuur in de vorm van een boek of een studiemap en de online leeromgeving op e-Connect. De kwaliteit van het materiaal is essentieel voor de kwaliteit van de opleiding. NCOI selecteert en ontwikkelt daarom zelf het meest actuele studiemateriaal voor alle opleidingen, ontwikkeld door de beste auteurs en uitgevers. Daarbij kiezen wij uitsluitend voor toonaangevende literatuur, die ook praktisch bruikbaar is na uw opleiding. U ontvangt alle benodigde informatie en studiematerialen ongeveer 2 weken voor de start van de opleiding of training. Als u zich laat aanmeldt, dan versturen wij zo snel mogelijk het benodigde studiemateriaal. Wat uw situatie ook is, wij doen altijd ons uiterste best om u goed, volledig en tijdig te informeren, zodat u goed voorbereid deelneemt aan de opleiding. Bij verzending naar het buitenland wordt de kostprijs plus 10% administratiekosten in rekening gebracht.

Landelijk instituut met verschillende opleidingsplaatsen

NCOI University of Applied Sciences is een landelijk opleidingsinstituut en kent een zeer groot aantal opleidingsplaatsen. Er is er dus altijd een opleiding bij u in de buurt. NCOI verzorgt opleidingen in 26 plaatsen in Nederland. Deze plaatsen vindt u hieronder. Voor elke masteropleiding wordt aangegeven waar, op welke dag of avond en op welk tijdstip u deze kunt volgen. NCOI maakt gebruik van uitstekende locaties,die makkelijk bereikbaar zijn met openbaar en eigen vervoer. Indien er in de opleidingsplaats zelf geen geschikte locatie is, regelt NCOI een locatie in de directe omgeving. Tijdens de bijeenkomsten wordt gebruik gemaakt van moderne onderwijsfaciliteiten.

Opleidingsplaatsen:

Alkmaar Gouda
Almere Groningen
Alphen aan de Rijn Haarlem
Amersfoort Hilversum
Amsterdam Hoogeveen
Apeldoorn Leeuwarden
Arnhem Maastricht
Bergen op Zoom Middelburg
Breda Rotterdam
Den Bosch Tilburg
Den Haag Utrecht
Eindhoven Veenendaal
Enschede Zwolle


Inhalen bijeenkomsten

NCOI richt zich op mensen met een drukke baan. Wij realiseren ons dat het kan voorkomen dat u een bijeenkomst mist. Dikwijls bestaat er de mogelijkheid om, als de planning het toelaat, gemiste bijeenkomsten in een andere plaats of op een andere avond of dag in te halen. Overleg dit altijd vooraf via e-Connect met NCOI en met uw docent.

Kleine studiegroepen

NCOI werkt met kleine studiegroepen. Hierdoor ontstaat er veel ruimte voor discussie en is er aandacht voor persoonlijke vraagstukken. U deelt uw ervaringen met uw medestudenten. Zo leert u van uw docent en van uw medestudenten en hoort u hoe het er in andere organisaties aan toegaat. Bovendien breidt u zo uw netwerk uit. Uit alle evaluaties blijkt dat dit door onze studenten enorm wordt gewaardeerd. Boeiend, leerzaam en inspirerend!

NCOI-examengarantie

Als u na het volgen van een opleiding het betreffende (deel)examen niet met succes heeft afgerond, dan kunt u voor 50% van het normale cursusgeld de volledige (deel)opleiding nogmaals volgen. Hierbij stelt NCOI echter wel als voorwaarde dat u minimaal 80% van de bijeenkomsten heeft bijgewoond.

Kosten en fiscale voordelen

Locatie- en arrangementskosten

NCOI regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten, hand-outs en trainingsmateriaal

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Betaalbare kwaliteit en fiscale voordelen voor werkgevers

Aangezien NCOI een van Nederlands grootste opleidingsinstituten is, is het mogelijk de opleidingen op efficiënte wijze te organiseren en aan te bieden op meerdere locaties in Nederland. NCOI weet daarmee topkwaliteit te combineren met maximale flexibiliteit en aantrekkelijke tarieven. Bovendien kunt u gebruikmaken van de interessantefiscale voordelen die gekoppeld zijn aan opleiden en ontwikkelen.

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020.

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.