Menu

Kosteloos studeren met NL leert door

Hoe zorg je ervoor dat je aantrekkelijk blijft voor de arbeidsmarkt? Vakgebieden veranderen, werkzaamheden wijzigen en functies verdwijnen, terwijl er nieuwe ontstaan. Bovendien heeft de coronacrisis ervoor gezorgd dat jezelf blijven ontwikkelen en bijscholen nu belangrijker is dan ooit. Om die reden heeft de overheid de subsidieregeling ‘NL leert door met inzet van scholing (NLLD – S)’ in het leven geroepen. Hiermee kun je tijdelijk kosteloos een opleiding of training volgen.

Waarom is deze subsidieregeling ontstaan? 

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft een budget vrijgemaakt voor mensen die hun positie op de arbeidsmarkt willen verstevigen of versterken. Niet alleen door de coronacrisis verdwijnen er banen. Ook door digitalisering, robotisering en andere ontwikkelingen en innovaties veranderen veel banen. De arbeidsmarkt staat niet stil en daarom is het belangrijk dat jij als professional meebeweegt. Zo creëer je nieuwe carrièrekansen en zorg je dat je meer waard bent voor je (toekomstige) werkgever.

Wat betekent ‘NL leert door’ voor jou?

NCOI Opleidingen is door het ministerie van SZW als een van de opleiders geselecteerd voor de subsidieregeling. Ben je tussen de 18 jaar en de AOW-leeftijd? Dan kun je dankzij de regeling kosteloos een speciaal hiervoor geselecteerde online opleiding of training bij ons volgen. 

Op onze speciale pagina over de subsidieregeling ‘NL leert door met inzet van scholing (NLLD – S)’ vind je een overzicht van de opleidingen en trainingen waaruit je kunt kiezen. Hier lees je ook meer over de voorwaarden waaraan je moet voldoen om gebruik te mogen maken van de regeling. 

De subsidieregeling is tijdelijk

Door de overheid is een beperkt budget vrijgemaakt voor deze subsidieregeling. Zodra dit budget op is, kun je je niet meer inschrijven om kosteloos een opleiding of training te volgen. Wacht daarom niet te lang met inschrijven. 

Meer informatie?

Wil je meer weten over de regeling NL leert door? Je kunt altijd contact opnemen met onze deskundige adviseurs. Zij zijn te bereiken via 035 – 6 400 411. Je kunt ook ons contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.