Menu

De kenmerken van NCOI

De kenmerken van NCOI

Onze visie op opleiden en leren is, op basis van onze uitgebreide ervaring met het opleiden van werkenden, heel concreet uitgewerkt in alle elementen van onze dienstverlening. Die koppelen we aan de hoge kwaliteitseisen die de overheid aan erkende opleidingen stelt en die NCOI zelf ook stelt. Dat leidt tot de vier P’s, die NCOI in al zijn activiteiten hanteert.

Praktijk centraal

NCOI gaat uit van het principe dat mensen met werkervaring het meest leren door te doen, vervolgens daarop te reflecteren en het te koppelen aan de geleerde kennis. U werkt in de opleiding steeds aan de combinatie van nieuwe kennis, bijbehorende vaardigheden en de ontwikkeling van uw concrete functioneren. U voert praktijkopdrachten uit in reële praktijksituaties, bij voorkeur in uw eigen werkpraktijk, en u reflecteert op het behaalde resultaat. Deze vorm van leren vindt met name plaats in de werkpraktijk waaraan het leerproces relevantie ontleent. Als dat uw eigen actuele werkpraktijk is, beschikt u over een uitstekende en heel efficiënte leeromgeving.

Persoonlijke aandacht

NCOI stelt u als deelnemer aan onze opleidingen centraal. Onze docenten en trainers begeleiden u intensief en coachen u om het maximale rendement uit uw opleiding of training te halen. De bijeenkomsten worden in kleine groepen verzorgd, waardoor er genoeg ruimte is voor interactie en discussie over uw dagelijkse praktijk. De online leeromgeving biedt u verdere ondersteuning en de mogelijkheid om tussen de bijeenkomsten door met uw docent en de andere deelnemers te communiceren.

Professionele topdocenten en trainers

De kwaliteit van opleidingen en trainingen wordt voor een belangrijk deel bepaald door de deskundigheid, de ervaring en het enthousiasme van de docent/trainer. Juist om deze redenen besteedt NCOI veel aandacht aan de selectie, ontwikkeling en samenstelling van het docentencorps. De docenten en trainers van NCOI zijn uitstekend opgeleid, gespecialiseerd en werkzaam in het vakgebied van uw opleiding. Zij putten uit hun rijke praktijkervaring en ondersteunen hiermee de theorie. Het programma en de docent bieden dan ook direct toegevoegde waarde voor u en uw organisatie.

Presteren boven het gemiddelde

NCOI is niet tevreden met gemiddelde resultaten van de deelnemers aan de opleidingen en trainingen. NCOI wil het maximale uit hun mogelijkheden halen. De afgelopen jaren heeft NCOI de opleidingen en trainingen zo ontwikkeld, dat de resultaten ver boven het gemiddelde liggen. We realiseren hogere slagingspercentages voor de landelijk erkende examens dan het landelijk gemiddelde. Dit is het gevolg van onze beproefde studiemethode, waarbij de balans tussen praktijk en theorie optimaal is. Uw slagingskans is daardoor ook aanzienlijk hoger! Volgt u een opleiding bij NCOI, dan behoort u tot de best opgeleide examenkandidaten.

NCOI stelt zeer hoge eisen aan zichzelf en wil beter presteren dan gemiddeld. In onafhankelijke onderzoeken van CEDEO en de NVAO wordt onze hoge kwaliteit weergegeven. In de onderzoeksrapporten komen met name de sterk praktijkgerichte aanpak in de programma’s, de bijzonder hoge kwaliteit van de docenten en trainers, de professionele organisatie en de aandacht voor kwaliteitszorg als beste naar voren. Juist deze gedreven en kwalitatieve aanpak zorgt voor een aanhoudende, sterke groei met hoge tevredenheidscores. NCOI is uitgegroeid tot het succesvolste en inmiddels grootste opleidingsinstituut van Nederland.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Voorlichtingsbijeenkomst NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.