Menu

Deskundige begeleiding

Deskundige begeleiding

Deskundige begeleiding bij je thuisstudie

Bij de start van ieder onderdeel van uw opleiding is er telefonisch persoonlijk contact met je begeleider om de leerstof door te nemen. Uit evaluaties blijkt dat deze persoonlijke begeleiding heel belangrijk wordt gevonden voor het succesvol op afstand studeren in de eigen tijd. Je bent verzekerd van een deskundige begeleider die voor je klaarstaat. Via e-Connect, je online leeromgeving, heb je regelmatig contact. Niet alleen met je begeleider, maar ook met medecursisten in dezelfde opleiding en in een vergelijkbare leersituatie als jij.

Thuis studeren met de online leeromgeving

Zo biedt e-Connect je ook de inspiratie en motivatie die je anders in de bijeenkomsten zou hebben opgedaan. Voor de afronding van je module heb je opnieuw persoonlijk contact met je begeleider, zodat je precies weet wat er van je wordt verwacht en je er zeker van bent dat je goed voorbereid deelneemt aan het examen of begint aan de opdracht die de afronding van de module vormt.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.