Menu
NCOI Opleidingen

E-Connect

E-Connect

Als student bij NCOI heb je toegang tot e-Connect, het unieke online leerplatform van NCOI. Deze geavanceerde, maar ook zeer gebruiksvriendelijke omgeving bezoek je vanaf iedere computer met internettoegang. Het biedt toegang tot uitgebreide communicatiemogelijkheden met NCOI, je docent en je medestudenten. Daarnaast vind je er alle informatie die je nodig hebt voor je opleiding, zoals de online leeromgeving met de inhoud van de lessen, lesdata, routebeschrijvingen naar de locaties, aanvullende opdrachten, studietips en links naar interessante bronnen op internet, boeken en artikelen.

Eenvoudig te gebruiken

Voor aanvang van je opleiding of training ontvang je per e-mail de link waarmee je automatisch op je persoonlijke welkomstpagina terechtkomt.  Hier vind je alle informatie over het gebruik van e-Connect, zodat je meteen aan de slag kunt.

De online leeromgeving

Op e-Connect vind je per onderdeel van je opleiding een duidelijke leeromgeving. Hierin tref je per bijeenkomst alle informatie aan die je nodig hebt, bijvoorbeeld:

 • De leerdoelen en leeractiviteiten van iedere bijeenkomst.
 • De opdrachten die je maakt ter voorbereiding op de bijeenkomst.
 • Eventuele examentraining en oefenopgaven.
 • Extra achtergrondinformatie.
 • Nuttige links en interactieve toepassingen zoals tests en filmpjes.

E-Connect als informatiebron

Als student wil je natuurlijk ook wanneer het je uitkomt, kunnen beschikken over de nodige opleidingsinformatie, zoals:

 • De onderdelen van je opleiding (modules).
 • Een overzicht van bijeenkomsten (data) per module.
 • De naam en gegevens van je docent.
 • Exameninformatie (data, behaalde resultaten, enzovoort).
 • Belangrijke downloads, zoals het examenreglement.

Via e-Connect houd je ook je eigen dossier met je persoonlijke gegevens en andere zaken bij. Je kunt hier ook je wijzigingen doorgeven. Zo beschikt zowel jij als NCOI altijd over de meest actuele informatie.

E-Connect als communicatieplatform

Op e-Connect vind je uitgebreide mogelijkheden om ook buiten de bijeenkomsten contact te hebben met je docent, je medestudenten en met NCOI:

 • Je stelt bijvoorbeeld vragen over opdrachten of proefopgaven aan je docent of medestudenten.
 • Je discussieert met je medestudenten over een actueel onderwerp dat door de docent is ingebracht.
 • Docenten wijzen je op ontwikkelingen in het vakgebied of plaatsen sheets en andere aanvullende materialen op e-Connect.

Zo vormt e-Connect een dynamisch communicatieplatform voor en door studenten en docenten. Deze interactie en dynamiek maken het leren actueel, praktisch en leuk!

NCOI inloggen

Ben je student bij NCOI en heb je de inloggegevens ontvangen van je E-Connect account? Dan kun je hieronder inloggen in je E-Connect account. 

E-Connect inloggen
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

De grootste opleider van werkend Nederland

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.