Menu

E-learning, Virtual Classroom en weer beperkt Klassikaal

Bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Daarom houden wij ons aan alle coronamaatregelen die de overheid en ons eigen brancheprotocol ons voorschrijven. Dat betekent o.a. dat wij tot 1 september onze opleidingen in Virtual Classrooms en via E-learning zullen blijven uitvoeren. Naast het feit dat wij ons hiermee houden aan de maatregelen, geven veel van onze studenten en hun werkgevers daar op dit moment ook de voorkeur aan. Maar, omdat wij een erkend opleidingsinstituut zijn, krijgen wij van de overheid de ruimte om vanaf 15 juni ook weer langzaam een deel van ons onderwijs klassikaal aan te kunnen aanbieden. Een beperkt deel van onze lessen zal dus de komende maanden ook weer klassikaal te volgen zijn. Elke student wordt hierover tijdig geïnformeerd.

Goede ervaringen met Virtual Classrooms: blijvend in aanbod.

Vanaf 1 september hopen wij al onze opleidingen en trainingen weer volledig klassikaal te kunnen uitvoeren. Vanwege de positieve ervaringen van veel van onze studenten, zullen wij onze opleidingen echter ook via Virtual Classrooms blijven aanbieden. Dat betekent dat je per 1 september bij veel opleidingen de keuze hebt tussen klassikaal, Virtual Classrooms en E-learning.

Wat houdt virtual classroom in?

Virtual classroom is een virtueel klaslokaal, waar studenten en docenten op eenvoudige wijze via hun computer in een digitale ruimte bijeen komen. Met virtual classroom wordt de fysieke klasruimte volledig nagebootst. In onderstaand filmpje zie je een voorbeeld van een dergelijke virtuele klas.

Wil je je inschrijven voor deze variant en wil je starten voor 1 september, kies dan gewoon bij het inschrijfproces voor de startdatum, leslocatie (bv. Utrecht) en variant (bv. avond) van je keuze en je ontvangt alle benodigde informatie om je lessen tijdelijk met een docent op afstand te volgen. 

Of start je opleiding in de e-learning variant met switchgarantie

Kies je liever voor een opleiding waarbij je geen lessen hoeft te volgen op vaste tijdstippen? Wij bieden voor veel van onze opleidingen ook een e-learning variant aan. Daarmee studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand, onder online begeleiding van een docent waar je met al je vragen terecht kunt. Als je nu start in een e-learning variant, bieden we je de switchgarantie. De garantie houdt in dat je zonder extra kosten tijdens je opleiding per module kan switchen naar de klassikale variant. Dus wil je in de toekomst een bepaalde module liever klassikaal volgen dan is dat geen enkel probleem en betaal je alleen extra arrangementskosten. Veel e-learning varianten gaan deze maand nog van start.

Wil je je inschrijving voor de e-learning variant? Kijk bij de opleiding van je keuze onder het tabje ‘Lesplanning’ om te zien of er voor deze opleiding een e‑learning variant beschikbaar is en kies deze variant in het inschrijfformulier. Je hebt dan automatisch ook recht op de switchgarantie.

Klassikale lessen volgens RIVM-richtlijnen en brancheprotocol  

Bij het aanbieden van klassikale bijeenkomsten houden we de richtlijnen aan van zowel de Rijksoverheid als van onze eigen brancheorganisatie. Dit betekent onder andere dat:

  • onze opleidingslocaties volledig voldoen aan de anderhalve meterregels van de overheid.
  • je niet kunt deelnemen aan een klassikale les bij verkoudheidsklachten of verhoging tot 38 graden Celsius van jou of een huisgenoot.

Meer informatie over de richtlijnen van de NRTO lees je in dit protocol NRTO.

Extra startmoment in juni

Wij bieden voor een beperkt aantal opleidingen de mogelijkheid om eind juni met je opleiding te starten. Je kunt dan in de zomer de eerste module volgen. Dit kan zowel klassikaal als via Virtual Classroom.

Het gaat hierbij om de volgende opleidingen: 

Management en Bedrijfskunde
Logistiek, Facilitair, Inkoop en Bedrijfsprocessen
Marketing, Sales en Communicatie
Financieel en Juridisch
HR, Psychologie, Coaching en Onderwijs
Onderwijs en Pedagogiek
Projectmanagement en IT
Zorg, Welzijn en Hulpverlening
Overheid
Sport en Bewegen
Makelaardij, Techniek & Veiligheid

Meer informatie

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via 035 ‑ 6 400 411. Ook kun je ons contactformulier invullen. In dat geval nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Heeft u vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.