Menu

Financiële voordelen

Financiële voordelen

Opleiden volgens uw wensen, efficiënt en praktijkgericht? Maatwerk hoeft niet duur te zijn: maak gebruik van de beschikbare subsidies. Wij adviseren u graag.

Stagefonds Zorg

Biedt u studenten van zorgopleidingen stageplaatsen aan? Dan komt u als stageaanbieder mogelijk in aanmerking voor de Subsidieregeling stageplaatsen zorg II (Stagefonds). Het doel van deze regeling is het stimuleren van het kwantitatieve aanbod van stageplaatsen in de zorg en het verbeteren van de kwaliteit van de stagebegeleiding. Het gaat om stageplaatsen voor onder meer de verpleegkundige, verzorgende, doktersassistent, apothekersassistent en tandartsassistent. Deze regeling is voor MBO van toepassing voor de zogenoemde BBL-route, die NCOI kan verzorgen op basis van incompanygroepen. Voor HBO is deze subsidie mogelijk op basis van duale, deeltijd- en voltijdsopleidingen die zowel incompany als via open inschrijvingen worden aangeboden. U ontvangt dan (achteraf) een bijdrage van de overheid voor de kosten van de stagebegeleiding. De hoogte van de subsidie hangt af van het vastgestelde subsidieplafond, de opleiding en opleidingsvariant. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Levenlanglerenkrediet

Sinds september 2017 kan iedereen tot 55 jaar voor deeltijd HBO Associate degrees, HBO Bachelor- en Masteropleidingen van NCOI Opleidingen en deelprogramma’s van deze opleidingen tegen gunstige voorwaarden geld lenen bij de overheid. Dit heet het levenlanglerenkrediet. U krijgt nooit meer krediet dan wat u per jaar aan lesgeld moet betalen. Wordt u uitgeschreven in de periode januari tot en met augustus? Dan start de aflossing per 1 januari van het daaropvolgende jaar. Wordt u later in het jaar uitgeschreven, dan begint de aflossing 4 maanden na uitschrijving. Wilt u alleen het eerste jaar van een opleiding volgen? Ook dan kunt u gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet. U kunt het krediet aanvragen via www.duo.nl. Dit doet u voordat uw opleiding start. Let op: u moet al wel zijn ingeschreven voor en toegelaten tot de opleiding.
 

Scholingsvouchers HBO Bachelor Techniek, IT en Zorg

De overheid stimuleert uw deelname aan HBO Bacheloropleidingen in de techniek, IT en zorg. U ontvangt per half studiejaar (30 EC) een voucher met een korting van € 1.250,- tot een maximale korting van € 10.000,- voor een complete Bachelor. Als u nog geen volledige Bacheloropleiding wilt volgen, kies dan voor een deelprogramma van een half jaar (30 EC). Ook voor deze deelprogramma’s is € 1.250,- subsidie beschikbaar. U moet formeel toelaatbaar te zijn voor de NVAO-geaccrediteerde (deeltijd)opleiding en u heeft niet eerder een Bachelor of Master afgerond. Dit laatste geldt niet als u een opleiding wilt volgen in de zorg. Daarvoor mag u met een eerder behaalde Bachelor- of Mastergraad nog wel aanspraak maken op de scholingsvouchers.

Meer weten over subsidies?

Wij adviseren u graag over passende subsidieregelingen voor uw organisatie. Neem voor meer informatie contact met ons op via telefoonnummer 035 – 75 06 191 of mail naar incompany@ncoi.nl.
 


 

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Virtuele Open Dag NCOI

Virtuele Open dag 28 mei

Op donderdag 28 mei houdt NCOI Opleidingen een Virtuele Open Dag. Tijdens deze Open Dag helpen wij je virtueel bij het kiezen van de opleiding die het beste bij jou past. Zo kun je in een algemene proefles ervaren hoe het is om weer in de schoolbanken te zitten. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om een persoonlijk adviesgesprek te voeren met een van onze opleidingsadviseurs. Uiteraard beantwoorden zij ook graag al je vragen over het volgen van een opleiding naast je baan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.