• 1
  Niveau
 • 2
  Vakgebied
 • 3
  Opleidingsduur
 • 4
  Startmoment
 • 5
  Opleidingsvariant
 • 6
  Locatie
 • 0
  Niveau
 • 1
  Vakgebied
 • 2
  Opleidingsduur
 • 3
  Startmoment
 • 4
  Opleidingsvariant
 • 5
  Locatie
Menu

Financiële voordelen

Financiële voordelen

Opleiden volgens jouw wensen, efficiënt en praktijkgericht? Maatwerk hoeft niet duur te zijn: maak gebruik van de beschikbare subsidies. Wij adviseren je graag.

Stagefonds Zorg

Bied je studenten van zorgopleidingen stageplaatsen aan? Dan kom je als stageaanbieder mogelijk in aanmerking voor de Subsidieregeling stageplaatsen zorg II (Stagefonds). Het doel van deze regeling is het stimuleren van het kwantitatieve aanbod van stageplaatsen in de zorg en het verbeteren van de kwaliteit van de stagebegeleiding. Het gaat om stageplaatsen voor onder meer de verpleegkundige, verzorgende, doktersassistent, apothekersassistent en tandartsassistent. Deze regeling is voor MBO van toepassing voor de zogenoemde BBL-route, die NCOI kan verzorgen op basis van incompanygroepen. Voor HBO is deze subsidie mogelijk op basis van duale, deeltijd- en voltijdsopleidingen die zowel incompany als via open inschrijvingen worden aangeboden. Je ontvangt dan (achteraf) een bijdrage van de overheid voor de kosten van de stagebegeleiding. De hoogte van de subsidie hangt af van het vastgestelde subsidieplafond, de opleiding en opleidingsvariant. We informeren je graag over de mogelijkheden.

Levenlanglerenkrediet

Sinds september 2017 kan iedereen tot 55 jaar voor deeltijd HBO Associate degrees, HBO Bachelor- en Masteropleidingen van NCOI Opleidingen en deelprogramma’s van deze opleidingen tegen gunstige voorwaarden geld lenen bij de overheid. Dit heet het levenlanglerenkrediet. Je krijgt nooit meer krediet dan wat je per jaar aan lesgeld moet betalen. Word je uitgeschreven in de periode januari tot en met augustus? Dan start de aflossing per 1 januari van het daaropvolgende jaar. Word je later in het jaar uitgeschreven, dan begint de aflossing 4 maanden na uitschrijving. Wil je alleen het eerste jaar van een opleiding volgen? Ook dan kun je gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet. Je kunt het krediet aanvragen via www.duo.nl. Dit doe je voordat je opleiding start. Let op: je moet al wel zijn ingeschreven voor en toegelaten tot de opleiding.

Scholingsvouchers HBO Bachelor Techniek, IT en Zorg

De overheid stimuleert je deelname aan HBO Bacheloropleidingen in de techniek, IT en zorg. Je ontvangt per half studiejaar (30 EC) een voucher met een korting van € 1.250,- tot een maximale korting van € 10.000,- voor een complete Bachelor. Als je nog geen volledige Bacheloropleiding wilt volgen, kies dan voor een deelprogramma van een half jaar (30 EC). Ook voor deze deelprogramma’s is € 1.250,- subsidie beschikbaar. Je moet formeel toelaatbaar te zijn voor de NVAO-geaccrediteerde (deeltijd)opleiding en je hebt niet eerder een Bachelor of Master afgerond. Dit laatste geldt niet als je een opleiding wilt volgen in de zorg. Daarvoor mag je met een eerder behaalde Bachelor- of Mastergraad nog wel aanspraak maken op de scholingsvouchers.

Meer weten over subsidies?

Wij adviseren je graag over passende subsidieregelingen voor je organisatie. Neem voor meer informatie contact met ons op via telefoonnummer 035 – 75 06 191 of mail naar incompany@ncoi.nl.


 

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.