Menu

Inloopspreekuur

Inloopspreekuur

Online informatiegesprek

Denk je er over na om een HBO Bachelor- en Masteropleidingen te beginnen ? Wij denken graag met je mee. Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen tijdens een online informatiegesprek. Vanwege de aangescherpte maatregelen zullen de gesprekken digitaal plaatsvinden via Microsoft Teams. Tijdens dit gesprek met een opleidingsadviseur ontvang je alle informatie over je gewenste opleiding. Je hebt dus de mogelijkheid om al je vragen te stellen in dit gesprek over de mogelijkheden om bij NCOI Opleidingen te studeren.

Maak nu een afspraak met ons!
Je kunt je inschrijven via onderstaand aanmeldformulier. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging per mail.  Voor aanvang sturen wij ook een link om deel te nemen aan het gesprek.

We werken met timeslots van ongeveer 1 uur.
 
Praktische informatie
Datum: 18 november, 27 november, 4 december, 11 december, 16 december, 25 december en 30 december
Tijd: 09.00 uur - 15.00 uur
Locatie: Microsoft Teams

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.