Menu

Inloopspreekuur

Inloopspreekuur

Reserveer vandaag nog jouw plek

Heb je vragen over onze HBO Bachelor- en Masteropleidingen? Onze opleidingsadviseurs beantwoorden deze graag tijdens ons inloopspreekuur. Geen vraag is ons vreemd. Reserveer vandaag nog je plek om er zeker van te zijn dat er voldoende tijd is voor je vragen.
 
Heb je vragen over een praktijkopleiding van NCOI Techniek? Voor de volgende opleidingen kun je ook bij ons terecht tijdens het inloopspreekuur:

  • Middelbare Veiligheidskunde (MVK)
  • Hogere Veiligheidskunde (HVK)
  • Rentmeesteropleiding
  • Grondverwerving en Schadevergoeding

We werken met timeslots van ongeveer 1 uur. Je kunt in het aanmeldformulier een voorkeurstijd opgeven. Onze opleidingsadviseurs bellen je om een geschikt tijdstip met je af te spreken.
 
Praktische informatie
Datum: vrijdag 16 oktober, 23 oktober en 30 oktober
Tijd: 09.00 uur - 15.00 uur
Locatie: NCOI Opleidingen, Marathon 5, 1213 PC Hilversum

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.