Menu

Krapteberoepen

Laat u voordelig omscholen naar een baan met toekomstperspectief

Binnen enkele beroepsgroepen zoals de ICT, techniek en zorg is het personeelstekort groot. Bent u werkzoekende dan kunt u via het UWV subsidie krijgen voor een opleiding binnen deze krapteberoepen.
 

Hoe werkt deze subsidie?

U zoekt een opleiding binnen een krapteberoep waar uw interesse ligt. Vervolgens vraagt u via het UWV de subsidie aan en laat u zich via het UWV inschrijven voor de opleiding.
 

Hoeveel subsidie kan ik krijgen?

Voor iedere opleiding wordt €2.500 ter beschikking gesteld. Dit betekent dat u in veel gevallen de opleiding zelfs gratis volgt. De opleiding mag maximaal een jaar duren, tenzij u al zekerheid over een baan, dan mag de opleiding maximaal 2 jaar duren en krijgt u ook 2 jaar subsidie.
 

Persoonlijk advies?

Wilt u persoonlijk advies of heeft u vragen over de voorwaarden van deze subsidie? Neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs via 035 – 6 400 411 of vul het contactformulier in.
 

Voor welke opleiding kan ik subsidie aanvragen?

Economische en commerciële beroepen
ICT-beroepen
Pedagogische beroepen
Technische beroepen - Bouw
Technische beroepen - Industrie
Technische beroepen - Installatie
Transport en logistiek beroepen
Zorg- en medische beroepen

Vraag de nieuwe studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de studiegids 2019-2020 aan of bekijk het vernieuwde aanbod op onze website.

Start nú met uw opleiding

Wilt u verder leren om nog beter te worden in uw werk of een volgende stap zetten in uw loopbaan? Dan is dit hét moment om uw ambities waar te maken, want in september starten weer veel van onze opleidingen en trainingen. Schrijf u nu in en start direct na de zomer met uw opleiding.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.