Menu

Maatwerk trainingen

Maatwerk trainingen

U wilt uw strategische doelen behalen. Maar door veranderingen in uw organisatie en in de markt gaat dat niet altijd even soepel. Door een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en persoonlijke effectiviteit van uw medewerkers kunt u makkelijker meebewegen met alle veranderingen. Een incompany- of maatwerktraining van NCOI Opleidingen is daarin voor u een laagdrempelige uitkomst.

Effectieve vaardigheidstrainingen

Wat is de leerbehoefte van uw medewerkers? Dat zoeken we samen met u uit in een zorgvuldige analyse van uw vraagstelling en een uitgebreide intake met de deelnemers. Zo kunnen onze ervaren trainers uit de praktijk uw medewerkers op korte termijn resultaatgericht trainen. Alle trainingen op deze website kunnen wij binnen uw organisatie uitvoeren.

Incompanytraining voor u op maat gemaakt

In uw maatwerktraining richten we ons bijvoorbeeld op het professionaliseren van uw medewerkers, het naar een hoger niveau brengen van bepaalde functiegroepen, het binden en boeien van medewerkers, of welke opleidingsdoelstelling u dan ook wenst. Daarvoor werken we samen met de opleidingsinstituten die deel uitmaken van NCOI Groep. We ontwierpen al vele trajecten voor managers, trainees en young potentials in zowel het midden- en kleinbedrijf als grote ondernemingen.

Meer weten over maatwerktrainingen?

Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden van een vaardigheidstraining voor uw organisatie. Neem contact op met onze adviseurs via telefoonnummer 035 – 75 06 191 of mail naar incompany@ncoi.nl.
Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.