• 1
  Niveau
 • 2
  Vakgebied
 • 3
  Opleidingsduur
 • 4
  Startmoment
 • 5
  Opleidingsvariant
 • 6
  Locatie
 • 0
  Niveau
 • 1
  Vakgebied
 • 2
  Opleidingsduur
 • 3
  Startmoment
 • 4
  Opleidingsvariant
 • 5
  Locatie
Menu

Maatwerk voor gemeenten en waterschappen

Maatwerk voor gemeenten en waterschappen

Door wijzigingen in wet- en regelgeving, nieuwe eisen en decentralisaties verandert de omgeving waarin gemeenten, provinciale en rijksoverheden en waterschappen opereren. Dit vraagt om flexibiliteit van overheidsorganisaties en bredere inzetbaarheid van medewerkers. Wij helpen u bij uw organisatie- en teamontwikkeling en cultuurveranderingen met een maatwerk opleidingstraject.

Maatwerkopleidingen voor de overheid

Hoe blijven uw overheidsmedewerkers up-to-date in de veranderende context waarin zij hun werk moeten doen? Welke kennis en ervaring is onmisbaar? Waar is bij- of omscholing nodig? De incompany- en maatwerkopleidingen van NCOI Opleidingen geven uw medewerkers kennis, inzichten én motivatie. Onze docenten uit uw praktijk geven les op uw locatie of een andere plek die u het beste uitkomt. Een lesprogramma op maat zorgt voor herkenbaarheid bij deelnemers en effectieve toepassingsmogelijkheden in de praktijk.

Uw partner in maatwerk voor overheidsorganisaties

Maatwerkopleidingen en -trainingen moeten bijdragen aan de ontwikkeling van uw organisatie.  Daarom bekijken we graag samen met u welke aanpak de beste is. We kunnen een maatwerktraject samenstellen voor uw opleidingswensen en organisatie. Soms maken we voor u een mix van de bestaande vaardigheidstrainingen of (erkende) opleidingen uit het opleidingsaanbod van NCOI Groep. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en onderwijs verzorgen op MBO-, HBO-, HBO Bachelor- en Masterniveau, speciaal voor overheid en non-profitorganisaties.

Incompanytrainingen voor ambtenaren

Werken uw medewerkers op een afdeling Belastingen of gemeentelijk belastingkantoor en moeten zij alles weten over lokale belastingen en de WOZ? Of is er meer bijscholing nodig over bestuursrecht, publieksrecht of sociaal-juridische vaardigheden? NCOI Opleidingen kan u helpen met effectieve en relevante trainingen op maat. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als politiek-bestuurlijke sensitiviteit, effectief communiceren en beleid schrijven.

Meer informatie over maatwerk voor de overheid

Wilt u als gemeente, waterschap of andere overheidsinstelling meer informatie over maatwerkopleidingen? Neem vrijblijvend contact op met de afdeling Incompany via telefoonnummer 035 - 7 506 191 of mail naar incompany@ncoi.nl.
 

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.