Menu

Maatwerk voor gemeenten en waterschappen

Maatwerk voor gemeenten en waterschappen

Door wijzigingen in wet- en regelgeving, nieuwe eisen en decentralisaties verandert de omgeving waarin gemeenten, provinciale en rijksoverheden en waterschappen opereren. Dit vraagt om flexibiliteit van overheidsorganisaties en bredere inzetbaarheid van medewerkers. Wij helpen je bij jouw organisatie- en teamontwikkeling en cultuurveranderingen met een maatwerk opleidingstraject.

Maatwerkopleidingen voor de overheid

Hoe blijven je overheidsmedewerkers up-to-date in de veranderende context waarin zij hun werk moeten doen? Welke kennis en ervaring is onmisbaar? Waar is bij- of omscholing nodig? De incompany- en maatwerkopleidingen van NCOI Opleidingen geven je medewerkers kennis, inzichten én motivatie. Onze docenten uit je praktijk geven les op je locatie of een andere plek die je het beste uitkomt. Een lesprogramma op maat zorgt voor herkenbaarheid bij deelnemers en effectieve toepassingsmogelijkheden in de praktijk.

Jouw partner in maatwerk voor overheidsorganisaties

Maatwerkopleidingen en -trainingen moeten bijdragen aan de ontwikkeling van je organisatie.  Daarom bekijken we graag samen met je welke aanpak de beste is. We kunnen een maatwerktraject samenstellen voor je opleidingswensen en organisatie. Soms maken we voor je een mix van de bestaande vaardigheidstrainingen of (erkende) opleidingen uit het opleidingsaanbod van NCOI Groep. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en onderwijs verzorgen op MBO-, HBO-, HBO Bachelor- en Masterniveau, speciaal voor overheid en non-profitorganisaties.

Incompanytrainingen voor ambtenaren

Werken je medewerkers op een afdeling Belastingen of gemeentelijk belastingkantoor en moeten zij alles weten over lokale belastingen en de WOZ? Of is er meer bijscholing nodig over bestuursrecht, publieksrecht of sociaal-juridische vaardigheden? NCOI Opleidingen kan je helpen met effectieve en relevante trainingen op maat. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als politiek-bestuurlijke sensitiviteit, effectief communiceren en beleid schrijven.

Meer informatie over maatwerk voor de overheid

Wil je als gemeente, waterschap of andere overheidsinstelling meer informatie over maatwerkopleidingen? Neem vrijblijvend contact op met de afdeling Incompany via telefoonnummer 035 - 7 506 191 of mail naar incompany@ncoi.nl.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.