Menu

MBA: een opleiding op topniveau

Wilt u uzelf verder ontwikkelen als professional? Haal uw Master of Business Administration bij NCOI, de grootste MBA-opleider van Nederland. Lees snel meer over deze opleiding of meld u direct aan voor de MBA-informatieavond op woensdag 27 maart.

Praktijkgericht en op hoog niveau

Met een MBA ontwikkelt u uzelf op topniveau. In deze praktijkgerichte opleiding leert u alles wat u moet weten over bedrijfskunde. Bijvoorbeeld over strategisch management en persoonlijk leiderschap. Hierdoor kunt u op hoog niveau meepraten over de inrichting van organisaties. Ontdek hier meer over hoe uw MBA bij NCOI u verder brengt.

U kunt kiezen voor de algemene MBA-opleiding, maar u kunt zich ook specialiseren. Bijvoorbeeld in Zorg en Welzijn, Innovatie en Verandering of Facility Management.

MBA-opleiding bij NCOI bekijken

Nieuwsgierig geworden naar onze MBA-opleiding? Bekijk dan alle varianten van onze MBA-opleiding. En heeft u nog vragen, of wilt u persoonlijk advies? Bel ons dan op 035 - 6 400 411 of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag verder.

Vrijstellingskorting

Heeft u al eens een van de Masterclasses gedaan uit deze MBA? Dan heeft u mogelijk recht op vrijstellingen. In dat geval krijgt u ook een vrijstellingskorting. Onze studieadviseurs kijken graag samen met u naar uw persoonlijke mogelijkheden.

Aanmelden MBA-informatieavond

Meer informatie over onze MBA? Op woensdagavond 27 maart organiseren wij een informatieavond bij BCN Utrecht Rijnsweerd. Hier geven we een korte presentatie over NCOI Opleidingen. Vervolgens verzorgt een van onze vakkundige docenten een introductieles voor de MBA. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een klassikale bijeenkomst. Ook krijgt u de mogelijkheid tot een persoonlijk adviesgesprek met een van onze opleidingsadviseurs. De informatieavond begint om 19.00 uur.

Programma

18.45 - 19.00 uur: aanvang
19.00 - 19.30 uur: introductie over studeren bij NCOI Opleidingen
19.30 - 21.30 uur: proefles en adviesgesprekken

Aanmelden
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: klassikaal, Virtual Classroom en e-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.