Menu

Subsidie NL leert door groot succes

De subsidieregeling NL leert door is zo’n succes dat het beschikbare budget nu al op is. Dat betekent dat we onze opleidingen momenteel helaas niet meer aan kunnen bieden met deze subsidie. Maar je kunt natuurlijk wel je gegevens achterlaten voor het geval dat het ministerie van SZW meer of opnieuw geld beschikbaar stelt voor deze regeling. Dan kunnen we je hier meteen persoonlijk van op de hoogte stellen. Voor alle overige vragen over onze opleidingen en trainingen kan je contact opnemen met onze opleidingsadviseurs via 035 – 6400 411 of info@ncoi.nl

Wil jij kosteloos een opleiding volgen om zo je kansen te vergroten op de arbeidsmarkt? Met de tijdelijke subsidieregeling ‘NL leert door met inzet van scholing (NLLD – S)’ geeft het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid je de kans om kosteloos een online scholingstraject te volgen.

NCOI Opleidingen is een van de geselecteerde opleiders

Slechts een aantal opleiders werden geselecteerd voor de subsidieregeling. Omdat NCOI Opleidingen graag een bijdrage levert aan het vergroten van de arbeidsmarktwaarde van mensen zoals jij, hebben wij onze medewerking aan het ministerie van SZW aangeboden. We zijn er dan ook trots op dat het ministerie ons geselecteerd heeft voor deze regeling.

Je mag kosteloos een opleiding of training volgen

Ben je tussen de 18 jaar en de AOW-leeftijd? Dan kun je dankzij de regeling kosteloos een speciaal hiervoor geselecteerde online opleiding of training bij ons volgen. Waar je uit kunt kiezen, zie je in het overzicht hieronder.
 
Er gelden nog wel een aantal voorwaarden voor het ontvangen van de subsidie. Zo wordt verwacht dat je actief meedoet door aanwezig te zijn op de eventuele (virtuele) bijeenkomsten en de opleiding afrondt. Alle voorwaarden vind je onderaan deze pagina.

Schrijf je snel in

Het ministerie heeft een bepaald budget hiervoor vrijgemaakt. Zodra dit bedrag op is, kun je geen gebruik meer maken van de regeling. Hoe eerder je je inschrijft, hoe groter de kans dat je straks kosteloos kunt studeren. Kijk dus snel welke opleiding of training je wilt volgen. Op de pagina met informatie over deze opleiding of training vind je het inschrijfformulier. Na inschrijving hebben we wel nog een aantal gegevens van je nodig:

  • Je BSN-nummer;
  • Een kopie van je identiteitsbewijs;
  • Een ondertekende verklaring, waarmee je toestemming geeft dat het ministerie van SZW die de subsidie toekent, de juiste toepassing van de subsidie door de opleider kan controleren.

Uiteraard worden alle gegevens zorgvuldig verwerkt en zijn deze niet zichtbaar voor derden. Door je in te schrijven voor een opleiding of training in het kader van NL leert door ga je akkoord met deze voorwaarden. Alle voorwaarden vind je onderaan deze pagina.

Heb je vragen?

Heb je advies nodig bij het kiezen van een opleiding of training of heb je andere vragen? Neem dan contact op met onze studieadviseurs. Zij zitten klaar om al je vragen te beantwoorden. Je kunt hen bereiken via 035 – 6 400 411.

We wensen je veel succes met je opleiding of training en hopen dat we je hiermee kunnen helpen om nog waardevoller voor de arbeidsmarkt te worden en te blijven.

Alle voorwaarden op een rij

  • Je mag pas met de opleiding beginnen als je hele toelatingsdossier door ons compleet is verklaard. Lever daarom snel alles in wanneer je hiervoor van ons een e-mail krijgt.
  • Je doet actief mee door aanwezig te zijn bij (virtuele) bijeenkomsten en de opleiding af te ronden.
  • Je mag je voor maximaal 3 verschillende gesubsidieerde opleidingen inschrijven.
  • Wij houden ons het recht voor de mogelijkheid tot inschrijving te sluiten wanneer we het maximum aantal aanvragen hebben binnengekregen of als we verwachten dat het niet realistisch is dat je de gekozen opleiding kunt afronden. Dit bepalen we per opleiding.
  • De ingangsdatum van de opleidingen is vanaf 1 januari 2021 of eerder wanneer eerder duidelijk is dat de subsidie voor deze opleidingen is toegekend.

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.