Menu

Prof. dr. Mandy van der Velde

 

Prof. dr. Mandy van der Velde

Maak kennis met Mandy van der Velde

Functies buiten NCOI: Professor, Universiteit Utrecht
Lid Klankbordgroep Hervormingsagenda Rijksdienst
Member Program Board Master Human Development, Schouten en Nelissen
Member of the Editorial Board, Justizforschung
Vakgebieden: Humanresourcesmanagement, Onderzoeksmethodieken
Mandy van der Velde is afgestudeerd als arbeids- en organisatiepsychologe aan de Rijksuniversiteit Leiden. Zij is gepromoveerd aan de Faculteit Psychologie en Pedagogiek van de Vrije Universiteit Amsterdam. Daarna was zij verbonden aan de Faculteit der Economie en Bedrijfswetenschappen van de Vrije Universiteit Amsterdam. Vanaf 2002 is zij werkzaam als UHD bij de Utrechtse School voor Bestuurs- en Organisatiewetenschap. Per 1 november 2007 is zij benoemd tot Bijzonder Hoogleraar Management van Veranderingsprocessen in Grote Organisaties vanwege het Utrechts Universiteitsfonds.

Praktijkgericht

Mandy van der Velde houdt zich bezig met onderwijs en onderzoek naar HRM, met name recruitment & selection, diversity, (management) development en research methods.  Daarnaast is zij werkzaam in het veld, door middel van onderzoek, lezingen, training en advies aan uiteenlopende organisaties. Ook maakt zij deel uit van (advies)commissies, zowel in de politiek als in het bedrijfsleven. Ook maakt ze deel uit van tijdschriftredacties.

Waarom NCOI?

Zij vindt het haar taak om als organisatiewetenschapper goede feeling en contacten met de praktijk te houden. NCOI Opleidingsgroep staat door de doelgroep dicht bij de praktijk. Bij NCOI wil zij graag bijdragen aan de kwaliteit van onderzoek en onderwijs, met name het ontwikkelen en op peil houden van een (constructief-)kritische houding ten aanzien van actuele thema's in wetenschap en praktijk.

Wat is de toegevoegde waarde van de expertise van Mandy van der Velde?

Aangezien onderzoek een belangrijke component van zowel het Master- als Bacheloronderwijs is, wil Mandy van der Velde haar expertise in het vakgebied Onderzoeksmethodiek inzetten om de integratie van onderzoek en onderwijs te verbeteren. Binnen het vakgebied HRM houdt Mandy de laatste ontwikkelingen bij die zij in de praktijk en in wetenschappelijke publicaties tegenkomt. Zij zal deze kennis inzetten om de kwaliteit van de HRM-opleidingen verder te verbeteren.
Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Virtual classroom en e-learning NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.