Menu

Afstudeeronderzoek

Op zoek naar een organisatie voor uw afstudeeronderzoek?

Het kan voorkomen dat u geen (relevante) werkomgeving heeft om uw Masteropleiding te kunnen afronden. Het NCOI Onderzoeksinstituut denkt graag met u mee door studenten en organisaties met elkaar in contact te brengen, zonder bemiddeling. Daarnaast zijn er onderzoeksthema's waarbij lectoren onderzoek verrichten en u met uw eigen onderzoek wellicht kunt aanhaken.
 
Als student bent en blijft u zelf verantwoordelijk voor het opzetten en verrichten van uw eigen afstudeeronderzoek conform de exameneisen. 

Onderzoeksopdrachten

Het NCOI Onderzoeksinstituut is een interessante gesprekspartner voor organisaties die zoeken naar mogelijke wegen of oplossingen voor complexe organisatievraagstukken. Dit kan mogelijkheden bieden voor een onderzoeksopdracht voor uw eindscriptie. De aard en inhoud van de onderzoeksopdrachten zijn zeer divers en veelal samen (organisatie en student) verder in te vullen. Steeds meer organisaties bieden onderzoeksopdrachten aan via het NCOI Onderzoeksinstituut. De betreffende organisatie zorgt voor toegang tot de benodigde informatie, bijvoorbeeld door het laten afnemen van interviews en/of enquêtes. Daarnaast is er in sommige gevallen een werkplek beschikbaar. Hierover maakt u zelf onderling afspraken. 

Onderzoeksthema’s 

Veel lectoren zijn bezig met eigen onderzoek bij organisaties en als student kunt u hier op verschillende manieren bij aansluiten voor uw eigen afstudeeronderzoek. U kunt uw afstudeeronderzoek laten aansluiten bij dit thema vanuit uw eigen netwerk of bij een aangesloten organisatie bij het betreffende onderzoeksthema. De geïnitieerde onderzoeksthema’s vindt u via de linker kolom.
 
Praktische zaken

Wanneer u geïnteresseerd bent in een onderzoeksopdracht die wordt aangeboden via het NCOI Onderzoeksinstituut, kunt u contact opnemen met het NCOI Onderzoeksinstituut voor verdere informatie en contactgegevens van de organisatie. U legt vervolgens zelf contact met deze organisatie om uw wensen kenbaar te maken en bijvoorbeeld een kennismakingsgesprek in te plannen.

Wanneer u via het NCOI Onderzoeksinstituut een onderzoeksopdracht of onderzoeksthema gaat gebruiken voor uw afstudeeronderzoek, let er dan op dat dit geen stage- of werkovereenkomst betreft, maar een onderzoek (veelal op afstand).

N.B. De opdrachten zijn door NCOI met zorg samengesteld dan wel geselecteerd, doch NCOI aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van de getoonde en de aangereikte service met betrekking tot organisaties. Deze service is geen vorm van bemiddeling en NCOI kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele middels deze aangeboden service geleden schade of studievertraging.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: klassikaal, Virtual Classroom en e-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.