Menu

Dr. mr. Karin Manuel

 

Dr. mr. Karin Manuel

Maak kennis met Karin Manuel

Vakgebieden: HRM, Management & Organisatie, Arbeidsrecht, Sociaal Verzekeringsrecht
Gevolgde opleidingen: Rechten, Bestuur- en Organisatiewetenschap
Karin is in 1995 afgestudeerd in de Rechtsgeleerdheid. In 2008 begon Karin aan de Master Organisatie, Cultuur en Management gevolgd, die zij in 2010 cum laude heeft afgesloten. Nog hetzelfde jaar is Karin gestart met haar promotieonderzoek.  De verdediging van haar proefschrift heeft plaatsgevonden op 29 oktober 2013, zie ook: Een wereld van succes - 29 oktober

Praktijkgericht

Na een aantal jaren als jurist werkzaam te zijn geweest, is Karin eind 1999 het HRM-werkveld ingestapt. Sindsdien is zij op dat terrein werkzaam geweest bij diverse overheidsorganisaties. Karin is momenteel projectmanager bij de Smart Group op het gebied van HRM en Organisatie-ontwikkeling en is sinds september 2012 lector HRM bij NCOI Opleidingsgroep.

Waarom NCOI?
 

Karin gelooft in het concept van werken en leren, is ontwikkelingsgericht en helpt  anderen graag het beste uit zichzelf te halen.

Toegevoegde waarde onderzoek

Als lector HRM heeft Karin voor de komende periode drie onderzoekslijnen geborgd in de Master HRM. Deze onderzoekslijnen zijn te raadplegen via: Onderzoekslijnen: Master Human Resources Management (MHRM)

Boeken
 
Publicaties en lezingen

2016
2015
2014
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.