Menu

Dr. mr. Karin Manuel

 

Dr. mr. Karin Manuel

Maak kennis met Karin Manuel

Vakgebieden: HRM, Management & Organisatie, Arbeidsrecht, Sociaal Verzekeringsrecht
Gevolgde opleidingen: Rechten, Bestuur- en Organisatiewetenschap
Karin is in 1995 afgestudeerd in de Rechtsgeleerdheid. In 2008 begon Karin aan de Master Organisatie, Cultuur en Management gevolgd, die zij in 2010 cum laude heeft afgesloten. Nog hetzelfde jaar is Karin gestart met haar promotieonderzoek.  De verdediging van haar proefschrift heeft plaatsgevonden op 29 oktober 2013, zie ook: Een wereld van succes - 29 oktober

Praktijkgericht

Na een aantal jaren als jurist werkzaam te zijn geweest, is Karin eind 1999 het HRM-werkveld ingestapt. Sindsdien is zij op dat terrein werkzaam geweest bij diverse overheidsorganisaties. Karin is momenteel projectmanager bij de Smart Group op het gebied van HRM en Organisatie-ontwikkeling en is sinds september 2012 lector HRM bij NCOI Opleidingsgroep.

Waarom NCOI?
 

Karin gelooft in het concept van werken en leren, is ontwikkelingsgericht en helpt  anderen graag het beste uit zichzelf te halen.

Toegevoegde waarde onderzoek

Als lector HRM heeft Karin voor de komende periode drie onderzoekslijnen geborgd in de Master HRM. Deze onderzoekslijnen zijn te raadplegen via: Onderzoekslijnen: Master Human Resources Management (MHRM)

Boeken
 
Publicaties en lezingen

2016
2015
2014
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Voorlichtingsbijeenkomst NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.