NCOI Onderzoeksinstituut

 

Dr. mr. Karin Manuel

Maak kennis met Karin Manuel

Vakgebieden: HRM, Management & Organisatie, Arbeidsrecht, Sociaal Verzekeringsrecht
Gevolgde opleidingen: Rechten, Bestuur- en Organisatiewetenschap
Karin is in 1995 afgestudeerd in de Rechtsgeleerdheid. In 2008 begon Karin aan de Master Organisatie, Cultuur en Management gevolgd, die zij in 2010 cum laude heeft afgesloten. Nog hetzelfde jaar is Karin gestart met haar promotieonderzoek.  De verdediging van haar proefschrift heeft plaatsgevonden op 29 oktober 2013, zie ook: Een wereld van succes - 29 oktober

Praktijkgericht

Na een aantal jaren als jurist werkzaam te zijn geweest, is Karin eind 1999 het HRM-werkveld ingestapt. Sindsdien is zij op dat terrein werkzaam geweest bij diverse overheidsorganisaties. Karin is momenteel projectmanager bij de Smart Group op het gebied van HRM en Organisatie-ontwikkeling en is sinds september 2012 lector HRM bij NCOI Opleidingsgroep.

Waarom NCOI?
 

Karin gelooft in het concept van werken en leren, is ontwikkelingsgericht en helpt  anderen graag het beste uit zichzelf te halen.

Toegevoegde waarde onderzoek

Als lector HRM heeft Karin voor de komende periode drie onderzoekslijnen geborgd in de Master HRM. Deze onderzoekslijnen zijn te raadplegen via: Onderzoekslijnen: Master Human Resources Management (MHRM)

Boeken
 
Publicaties en lezingen

2016
2015
2014

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.