Menu
NCOI Opleidingen

Virtuele Open Dag NCOI Opleidingen op 16 januari

Ben je op zoek naar een geschikte opleiding? Op zaterdag 16 januari organiseert NCOI Opleidingen een virtuele Open Dag. Deze dag is dé gelegenheid om antwoord te krijgen op al je vragen. Bovendien kun je tijdens de virtuele Open Dag een proefles volgen en een persoonlijk adviesgesprek voeren met een opleidingsadviseur. Tijdens het adviesgesprek kan je zelf aangeven over welke studierichting je vragen gaan, dit staat los van het onderwerp van de proefles. Zo gaan we samen op zoek naar de opleiding die bij jou past.

Meld je aan

Tijdvak 1
Projectmanagement
10:00 - 11:00 uur
Tijdvak 1
Marketing & Sales
10:00 - 11:00 uur
Tijdvak 2
Bedrijfskunde
11:00 - 12:00 uur
Tijdvak 2
IT
11:00 - 12:00 uur
Tijdvak 3
Verandermanagement
14:00 - 15:00 uur
Tijdvak 3
Coaching/Zorg
14:00 - 15:00 uur
Tijdvak 4
Bedrijfskunde
15:00 - 16:00 uur
Tijdvak 4
Marketing & Sales
15:00 - 16:00 uur
Aanmelding zonder proefles
 
 

Wat houdt de virtuele Open Dag in?

Tijdens de virtuele Open Dag krijg je toegang tot een speciale webpagina. Op deze pagina vind je interessante artikelen, video’s en meer informatie over studeren bij NCOI. Verder kun je tijdens deze dag:

  • Een proefles volgen;
  • Een adviesgesprek voeren met een opleidingsadviseur;
  • Een presentatie bekijken over studeren bij NCOI;
  • Met ons chatten om antwoord te krijgen op korte, praktische vragen

Persoonlijk advies maakt kiezen makkelijker

Twijfel je welke opleiding het beste bij jou past? Dan kun je een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze deskundige opleidingsadviseurs. Samen met jou kijken zij welke opleiding het beste bij jou past. Je hoeft hier zelf niets voor te ondernemen. Na je aanmelding voor de virtuele Open Dag nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.

Tip: Houd je cv bij de hand tijdens het gesprek met de opleidingsadviseur. Je cv bevat veel informatie die kan helpen bij het kiezen van de juiste opleiding of training.

Proefles: ontdek hoe een virtuele les eruitziet

Ook kun je tijdens de Open Dag live een proefles volgen. Zo krijg je een duidelijk beeld van hoe een virtuele les van NCOI eruitziet. Deze lessen worden gegeven door een van onze ervaren docenten. Zij kunnen je uitstekend laten zien hoe het er tijdens een les aan toegaat. Bovendien merk je gelijk hoe inspirerend het is om samen aan de slag te gaan en hoeveel energie je krijgt van de interactie met de docent en je medestudenten.

Verzeker jezelf van een plek bij de proefles

Je kunt kiezen uit verschillende onderwerpen en tijdvakken bij de proeflessen. De lessen zijn zo ontwikkeld dat ze voor iedereen te volgen zijn. Je hoeft dus niet per se interesse te hebben in het onderwerp. Houd er wel rekening mee dat we maar een beperkt aantal mensen kunnen toelaten bij een proefles. Wacht daarom niet te lang met aanmelden, want dan is de les misschien al vol. Je hoeft niets te downloaden om de les te kunnen volgen. Je ontvangt op de dag zelf een link en een persoonlijke code naar de proefles.

Hopelijk zien we je 16 januari tijdens onze virtuele Open Dag!

Jilke van den Wittenboer

“Ik vertel mensen niet welke opleiding ze moeten doen, maar wil met hen samen tot een passende keuze komen.”

Quincy Kompier

“Ik vind het belangrijk dat mensen de juiste keuze maken. Een bacheloropleiding is niet iets wat je even nóg een keer doet.”

Serap Tepe

“Ik wil mensen het beetje extra advies en begeleiding geven dat ik vroeger zelf miste toen ik een opleiding moest kiezen.”

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.