Menu

Open Dag NCOI Opleidingen

op 29 augustus in Utrecht

Tijdens deze Open Dag helpen wij je bij het kiezen
van de opleiding die het beste bij je past

De Open Dag van 29 augustus is vol.

Behoefte aan een adviesgesprek? Vul hier je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

De Open Dag van 29 augustus is vol.

Behoefte aan een adviesgesprek? Vul hier je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ben je op zoek naar een geschikte opleiding? Op zaterdag 29 augustus houdt NCOI Opleidingen in BCN Utrecht Rijnsweerd een Open Dag. Tijdens deze dag, die uiteraard op een veilige manier en volledig volgens alle RIVM-richtlijnen wordt georganiseerd, helpen wij je persoonlijk bij het kiezen van de opleiding die het beste bij jou past. Daarnaast kun je een introductieles volgen en beantwoorden we al je vragen over het volgen van een opleiding. Je zult zien dat onze opleidingen uitstekend te combineren zijn met je werk en je privéleven.

Getroffen maatregelen wegens het coronavirus

We hebben onze Open Dag zo georganiseerd dat deze volledig voldoet aan de 1,5-meterregel van de overheid en alle andere richtlijnen van het RIVM. Zo kan iedere bezoeker op een veilige manier de dag bijwonen. We zorgen ervoor dat iedereen voldoende afstand kan houden en dat er vaste looproutes en voldoende desinfectiemiddelen aanwezig zijn.
 
Daarnaast vragen we iedereen die zich aanmeldt om alleen, of met maximaal 1 introducé, te komen. Meerdere introducés kunnen wij helaas niet toestaan in verband met het maximale aantal personen dat aanwezig mag zijn. Kom je samen met iemand? Vermeld deze persoon dan bij je aanmelding.

Hoe ziet de dag eruit?

Om ervoor te zorgen dat alles op een veilige manier verloopt en iedereen de aandacht krijgt die hij of zij verdient, werken we met vaste tijdvakken en vaste indelingen binnen deze tijdvakken. Zo start je met het bijwonen van een presentatie over studeren bij NCOI, vervolgens is er een introductieles en tot slot is er de mogelijkheid om een adviesgesprek te voeren. Verderop op deze pagina vind je meer informatie over deze onderdelen.
 
Verzeker jezelf van een plek en meld je aan door te klikken op een van de onderstaande tijdvakken:

Voor elk tijdvak geldt een inlooptijd van 30 minuten. We willen je verzoeken om op tijd te komen. Na deze 30 minuten kunnen wij namelijk niet garanderen dat je nog kunt deelnemen aan het tijdvak.

Persoonlijk advies van een deskundige opleidingsadviseur

Twijfel je over welke opleiding het beste bij je past? Door een persoonlijk adviesgesprek te voeren met een van onze opleidingsadviseurs wordt het een stuk eenvoudiger om een keuze te maken. Samen met jou kijken ze welke opleiding het beste bij je past. Want hoe beter de opleiding aansluit bij jouw ervaring en ambities, hoe gemotiveerder je bent om een diploma te behalen.

Tip: neem je cv mee naar de Open Dag! Je cv bevat veel informatie die de opleidingsadviseur kan helpen om samen met jou het optimale opleidingsprogramma te kiezen.

Introductieles: dit mag je van onze klassikale opleidingen verwachten

Door het volgen van de introductieles ervaar je hoe het is om weer in de schoolbanken te zitten. De les wordt gegeven door een van onze ervaren docenten en je merkt gelijk hoe inspirerend het is om samen aan de slag te gaan met de theorie. En hoeveel energie je krijgt van de interactie met de docent en je medestudenten. Let op: het gaat hier om een algemene introductieles, waarin je een beeld krijgt van wat je kunt verwachten van onze opleidingen. Er worden dus geen vakgebiedspecifieke introductielessen gegeven.

Presentatie Studeren bij NCOI

Naast een adviesgesprek met een opleidingsadviseur en een introductieles, woon je tijdens de Open Dag ook een presentatie bij over studeren bij NCOI. Dit is de ideale manier om antwoord te krijgen op al je praktische vragen. Bijvoorbeeld over hoe je je opleiding kunt combineren met je baan en privéleven of wat het verschil is tussen onze diverse studievarianten.
 
Hopelijk zien we je op zaterdag 29 augustus bij BCN Rijnsweerd.

Persoonlijk adviesgesprek?

De Open Dag van 29 augustus is vol. Behoefte aan een adviesgesprek? Vul hier je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Jilke van den Wittenboer

“Ik vertel mensen niet welke opleiding ze moeten doen, maar wil met hen samen tot een passende keuze komen.”

Quincy Kompier

“Ik vind het belangrijk dat mensen de juiste keuze maken. Een bacheloropleiding is niet iets wat je even nóg een keer doet.”

Serap Tepe

“Ik wil mensen het beetje extra advies en begeleiding geven dat ik vroeger zelf miste toen ik een opleiding moest kiezen.”

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.