Introductie UAV-GC

Maak kennis met geïntegreerde contracten - 1 dag

Introductie UAV-GC

Maak kennis met geïntegreerde contracten - 1 dag

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

De UAV-GC biedt voordelen voor zowel opdrachtgever als opdrachtnemer in de sector GWW. Wilt u weten wat UAV-GC inhoudt en wat de mogelijkheden zijn? Deze training biedt u in korte tijd inzicht in UAV-geïntegreerde contracten. U gaat in op de veranderde verantwoordelijkheden binnen de UAV-GC en begrijpt de documentatiestructuur ervan. Zo bent u in staat de juiste inschattingen te maken ten aanzien van deze contractvorm. Deze training maakt deel uit van de opleiding Inkopen met UAV-GC.

Doelgroep

U bent betrokken bij het uitvoeren of opstellen van geïntegreerde contracten of bij het opstellen van een aanbieding of vraagspecificatie. U bent bijvoorbeeld een inkoper, projectmanager, projectleider of omgevingsmanager. Deze opleiding is ook zeer interessant als u werkt als (hoofd)uitvoerder, werkvoorbereider of calculator.

Vooropleiding

U bent werkzaam in de sector GWW. Daarnaast heeft u een achtergrond op minimaal MBO-niveau.

Doel en opzet

Tijdens de training behandelt u de inhoud van de UAV-GC, kijkt u naar waar bepaalde verantwoordelijkheden liggen en gaat u aan de slag met de documentatiestructuur. U wordt begeleid door zeer ervaren trainers, die zelf werkzaam zijn in de sector. Deelnemers aan deze training komen uit opdrachtgevers- en opdrachtnemerszijde van de markt. Hierdoor bieden de interactieve lesbijeenkomsten u naast kennis van de theorie ook beter inzicht in de belangen van samenwerkingspartners.

Afhankelijk van de achtergrond van de deelnemers (opdrachtgevers- en opdrachtnemerszijde en GWW) reikt uw praktijkdocent passende casuïstiek aan. Uiteraard is er voldoende ruimte om vraagstukken uit uw eigen praktijk in te brengen. Het delen van uw ervaring en het sparren over concrete vraagstukken vergroot het rendement van deze training, omdat deze daardoor nog beter toepasbaar wordt in uw praktijk.

NCOI Techniek & Veiligheid

Deze training wordt uitgevoerd door NCOI Techniek & Veiligheid.

Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Introductie UAV-GC

(2 bijeenkomsten)

  • Basiskennis UAV-GC
  • Geïntegreerd vs. traditioneel contract
  • Verantwoordelijkheden
  • Aansprakelijkheden
  • Voorwaarden
  • Contractdocumenten

Certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u het certificaat ‘Introductie UAV-GC'.

Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning

Trainingsvarianten

Deze training duurt 1 dag. De training wordt in zowel een dag- als een avondvariant aangeboden. De dagvariant heeft 1 bijeenkomst van 9.30 uur tot 16.30 uur. De avondvariant heeft 2 bijeenkomsten van 19.00 uur tot 22.00 uur.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Totaalprijs

Dagtraining: € 618,50
Avondtraining: € 595,-

De totaalprijs bestaat uit de volgende kosten:

Trainingskosten: € 424,-
Trainingsmateriaal: € 140,-
Arrangementskosten dag: € 25,-
Arrangementskosten avond: € 11,-
Locatiekosten dag: € 29,50
Locatiekosten avond: € 20,-

Introductie UAV-GC

Maak kennis met geïntegreerde contracten - 1 dag

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Heeft u vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.

Vraag de nieuwe studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de studiegids 2019-2020 aan of bekijk het vernieuwde aanbod op onze website.

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.