Masterclass Agile Leiderschap

Onderdeel van NVAO-geaccrediteerde Masteropleiding - 3 maanden

Opleidingsniveau

Masterclass

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Met een agile benadering worden projecten verbeterd en richten processen zich op waardevermeerdering. Een belangrijk aspect hiervan is dat teams zelfsturend worden. Als manager kunt u hier toch een grote rol in spelen. In deze Masterclass ontdekt u hoe u juist in een agile omgeving een succesvol leider kunt zijn. U verdiept zich in de verschillende leiderschapsrollen binnen agile, het opzetten van succesvolle zelfsturende teams en het creëren van de juiste condities voor het team. Uw team zal efficiënter werken en succesvoller zijn.

Gunstige financiering

Betaalt u het programma zelf? Vanwege de officiële erkenning van NCOI kunnen uw opleidingskosten grotendeels gefinancierd worden door de overheid, dit heet levenlanglerenkrediet. Zie LevenLangLerenKrediet (LLLK) voor meer informatie of neem contact op met onze opleidingsadviseurs.

Doelgroep

U bent een hoger opgeleide manager in een agile omgeving of uw bedrijf gaat over naar agile werken. U wilt zich aanpassen aan de nieuwe manier van werken om zo een succesvolle bijdrage te blijven leveren.

Vooropleiding

U beschikt over HBO- of WO-werk- en -denkniveau.

Doel en opzet

In deze Masterclass richt u zich op uw rol als manager binnen een agile organisatie. U onderzoekt de facetten van dienend leiderschap, waarbij uw rol dienstbaar is aan de groei van het team en de organisatie. U krijgt hierbij handvatten aangereikt om u te ontwikkelen tot een daadkrachtige en authentieke leider, waarbij u samen met uw team werkt aan een toekomstbestendige organisatie. Door tijdens de Masterclass opdrachten uit te voeren in uw werkomgeving past u meteen uw nieuwe kennis en inzichten toe. In de Masterclass wordt gewerkt met actuele literatuur en heeft u toegang tot onze professionele online leeromgeving.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 10-12 uur per bijeenkomst.

Vrijstelling

Deze Masterclass Agile Leiderschap maakt deel uit van de volledige opleiding Master Projectmanagement van NCOI. Wilt u verder studeren naar Master en voldoet u aan de toelatingsvoorwaarden? Dan ontvangt u vrijstelling voor het gelijknamige onderdeel.

Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Masterclass Agile Leiderschap

(8 bijeenkomsten)

 • Agile frameworks
 • Leiderschapsrollen binnen agile (zoals scrummaster, product owner)
 • Dienend leiderschap (servant agile leadership)
 • Succesvolle teams creëren
 • Agile prestatiemanagement
 • Leidinggeven aan zelfsturende teams
 • Conflicthantering en crisismanagement
 • Missie en visie vertalen naar team-purpose

  Diploma

  Ter afsluiting van deze Masterclass maakt u een eindopdracht. Uw docent begeleidt u hierbij. Bij een voldoende afronding van de opdracht ontvangt u het diploma ‘Masterclass Agile Leiderschap’ van NCOI University of Business Studies.

  Lesplanning
  Lesplanning
  Lesplanning
  Lesplanning
  Lesplanning

  Opleidingsvarianten

  • Duur van de opleiding: 3 maanden
  • Varianten: Avond, dag, zaterdag
  • Dag: 4 dagen van 10.00 uur tot 16.00 uur
  • Avond: 8 avonden van 19.00 uur tot 22.00 uur
  • E-learning: Afstandsstudie met contact en begeleiding op afstand
  Kostenspecificatie
  Kostenspecificatie
  Kostenspecificatie
  Kostenspecificatie
  Kostenspecificatie

  Kosten

  Inschrijfgeld: € 100,-

  Lesgeld: € 2.690,-

  Studiemateriaal: € 250,-

  Eindopdracht: € 295,-

  Reprorechten: € 15,-

  Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

  Bovenstaande bedragen zijn op basis van betaling ineens waarbij 8% korting inbegrepen is. U kunt dit programma ook in 3 termijnen betalen.

  Totaalprijs

  Dagopleiding: € 3.568,-

  Avondopleiding: € 3.474,-

  De totaalprijs bestaat uit de volgende kosten:

  Inschrijfgeld: € 100,-

  Lesgeld: € 2.690,-

  Studiemateriaal: € 250,-

  Eindopdracht: € 295,-

  Reprorechten: € 15,-

  Arrangementskosten dag: € 100,-

  Arrangementskosten avond: € 44,-

  Locatiekosten dag: € 118,-

  Locatiekosten avond: € 80,-

  Bovenstaande bedragen zijn op basis van betaling ineens waarbij 8% korting inbegrepen is. U kunt het programma ook in 3 termijnen betalen.

  Masterclass Agile Leiderschap

  Onderdeel van NVAO-geaccrediteerde Masteropleiding - 3 maanden

  Opleidingsniveau

  Masterclass

  Erkenning

  NVAO geaccrediteerd

  Meer informatie

  Download brochure

  Wil je dit met iemand delen?

  Mail door

  Heeft u vragen?

  Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.

  Vraag de studiegids 2019-2020 aan

  Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020.

  Voorlichtingsbijeenkomsten

  Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

  Opleidingsadvies op maat?

  Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.