Systeemgerichte Contractbeheersing

Grip op kwaliteitsborging - 2 dagen

Systeemgerichte Contractbeheersing

Grip op kwaliteitsborging - 2 dagen

Opleidingsniveau

Praktijkopleiding

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

U wilt als opdrachtgever grip hebben op de kwaliteitsborging van de opdrachtnemer op de producten die aan u worden geleverd. In deze training gaat u aan de slag met systeemgerichte contractbeheersing, een methode waarmee u grip krijgt op deze kwaliteitsborging. Door te werken met een contractbeheersplan kunt u producten, processen en systemen van de opdrachtnemer toetsen. Zo bent u er zeker van dat er kwaliteit wordt geleverd.

Doelgroep

U werkt met of u gaat werken met systeemgerichte contractbeheersing aan zowel de opdrachtgevers- als de opdrachtnemerszijde van de markt. U bent werkzaam als projectleider, contractmanager, manager projectbeheersing, omgevings- en risicomanager, technisch manager of kwaliteitsfunctionaris. U heeft enige ervaring met geïntegreerde contractvormen en draagt bij aan de kwaliteitsborging van projecten in de uitvoeringsfase en de voorbereidingsfase.

Vooropleiding

U bent werkzaam in de sector GWW. Daarnaast heeft u een achtergrond op minimaal MBO-niveau.

Doel en opzet

De training is zeer praktijkgericht. U gaat direct aan de slag met systeemgerichte contractbeheersing. U wordt begeleid door zeer ervaren trainers, die zelf werkzaam zijn in de sector. Zij gaan samen met u diep in op de uitgangspunten van contractbeheersing en de daarbij horende rollen en taken. Daarnaast gaat u praktisch aan de slag met beheersstrategieën en contractbeheersplannen. Zo kunt u contractbeheersing toepassen bij geïntegreerde contracten. Deelnemers aan deze training komen uit de opdrachtgevers- en opdrachtnemerszijde van de markt. Hierdoor bieden de interactieve lesbijeenkomsten u naast kennis van de theorie ook beter inzicht in de belangen van samenwerkingspartners.

Uiteraard is er voldoende ruimte om vraagstukken uit uw eigen praktijk in te brengen. Het delen van uw ervaring en het sparren over concrete vraagstukken vergroot het rendement van deze training, zodat deze daardoor nog beter toepasbaar wordt in uw praktijk.

NCOI Techniek & Veiligheid

Deze training wordt uitgevoerd door NCOI Techniek & Veiligheid.

Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Systeemgerichte Contractbeheersing

(4 bijeenkomsten)

 • Uitgangspunten systeemgerichte contractbeheersing
 • Rollen en taken
 • Relatie opdrachtnemer en opdrachtgever
 • Contractbeheersing
 • Beheersstrategie
 • Contractbeheersplan
 • Toetsplanning

Certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u het certificaat ‘Systeemgerichte Contractbeheersing'.

Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning

Trainingsvarianten

Deze training duurt 2 dagen. De training wordt in zowel een dag- als een avondvariant aangeboden. De dagvariant heeft 2 bijeenkomsten van 9.30 uur tot 16.30 uur. De avondvariant heeft 4 bijeenkomsten van 19.00 uur tot 22.00 uur.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Totaalprijs

 • Dagtraining: € 1.073,-
 • Avondtraining: € 1.026,-
 • De totaalprijs bestaat uit de volgende kosten:
 • Trainingskosten: € 934,-
 • Trainingsmateriaal: € 30,-
 • Arrangementskosten dag: € 50,-
 • Arrangementskosten avond: € 22,-
 • Locatiekosten dag: € 59,-
 • Locatiekosten avond: € 40,-

Locatie- en arrangementskosten

NCOI Opleidingen regelt tijdens uw opleiding onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,-(excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Systeemgerichte Contractbeheersing

Grip op kwaliteitsborging - 2 dagen

Opleidingsniveau

Praktijkopleiding

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Heeft u vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.

Vraag de nieuwe studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de studiegids 2019-2020 aan of bekijk het vernieuwde aanbod op onze website.

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.