Menu
NCOI Opleidingen - HR

Arbeidsrecht

Op de hoogte van de rechten en plichten van werkgever en werknemer - 1 dag

Vakgebied

HR

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In deze boeiende training Arbeidsrecht wordt in vogelvlucht de essentie van het Nederlands arbeidsrecht doorlopen op basis van praktische voorbeelden en cases. Na deze dag heb je de belangrijkste kern goed in beeld en weet je waar de belangrijkste risico’s zitten met betrekking tot relevante wetgeving.

Doelgroep

Je hebt in je werk veel te maken met arbeidskrachten en de regelgeving rondom werk, in dienst neming en ziekte- of zorgverlof. Je werkt bijvoorbeeld bij het UWV of als medewerker HRM.

Doel en opzet

In dit korte programma ontdek je welke rechten en plichten werkgevers en werknemers hebben. Je ervaart wat er komt kijken bij het verlenen van zorgverlof en onder welke condities medewerkers daar recht op hebben. Je bent bekend met de Wet gelijke behandeling en handelt hiernaar. Ook weet je hoe je ontslagprocedures kunt vormgeven en met arbeidsongeschiktheid kunt omgaan. Door je brede kennis op het gebied van arbeidsrecht ben je in staat zowel werknemer als werkgever te helpen bij vragen en conflicten.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Arbeidsrecht

Op de hoogte van de rechten en plichten van werkgever en werknemer - 1 dag

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.