Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

ATEX Basisprincipes (EX 001 voorheen ATEXV)

Explosieveiligheidstraining - 1 maand

Vakgebied

Veiligheid

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Afronding
Afronding
Afronding
Afronding
Afronding

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het bewijs van deelname ‘ATEX Basisprincipes (EX 001 voorheen ATEXV)’. Je kunt ervoor kiezen om na de training een examen te doen. Heb je voor je examen een voldoende behaald, dan ontvang je het attest ‘IECEx 05 – Unit of competence – Apply basic principles of protection in explosive atmospheres’. Wil je ook internationaal kunnen werken? Dan heb je een persoonscertificaat nodig dat voldoet aan het internationale IECEx 05-certificatieschema. Zo’n persoonscertificaat vraag je aan bij DEKRA Certification. Je hebt voor je aanvraag het betreffende IECEx-attest nodig en een ‘evidence file’ (documenten waarin je werkgever je werkervaring heeft vastgelegd).

ATEX Basisprincipes (EX 001 voorheen ATEXV)

Explosieveiligheidstraining - 1 maand

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.