Menu
NCOI Opleidingen - Makelaardij

Basistheorie Vastgoeddeskundige - Vastgoedeconomie

Praktijkgericht programma op basis van uniek blended learning concept - 3 dagen

Opleidingsniveau

Praktijkopleiding

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Je wilt je ontwikkelen tot gecertificeerd (kandidaat) makelaar of taxateur? Dan is inzicht in vastgoedeconomie belangrijk. In deze opleiding ga je in op vraag en aanbod, concurrentie, conjunctuur en ontwikkelingen in de investeringssector. Met het verkregen inzicht in economische ontwikkelingen in vastgoed zet je een goede stap richting erkend makelaar of taxateur.

Doelgroep

Je wilt op erkend niveau als makelaar of taxateur aan de slag. Je kiest voor een onderdeel van het basisdiploma Basistheorie Vastgoeddeskundige van SVMNIVO, omdat je prijs stelt op flexibiliteit. Dit is ook een goede keuze als je je wilt verdiepen in vastgoedeconomie.

Je bent aankomend makelaar of taxateur of werkzaam bij een projectontwikkelaar, bouwbedrijf, gemeente, verzekeringsmaatschappij of hypotheekadviseur of bank.

Doel en opzet

Aan de hand van deze module bereiden wij je voor op het examen van SVMNIVO voor het onderdeel Vastgoedeconomie van Basistheorie Vastgoeddeskundige. Je krijgt inzicht in vraag en aanbod, concurrentieverhoudingen, economische ontwikkelingen en kapitaalmarkten. Door de praktijkgerichte aanpak van de ervaren docenten kun je je nieuwe inzichten meteen gebruiken in je werk.

Daarnaast doe je praktische vaardigheden op die nodig zijn voor het behalen van het examen. In de module wordt geoefend met SVMNIVO-vragen. Zo weet je wat je kunt verwachten en kun je zien hoe goed je bent voorbereid.

Ons studiemateriaal is altijd actueel en sluit perfect aan op de exameneisen. Alles wat je nodig hebt voor je studie, vind je in onze moderne online leeromgeving. Je vindt hier lesvoorbereidingen, opdrachten en aanvullende informatie. Ook kun je communiceren met je medestudenten en docent.

Vooropleiding

Dit programma wordt verzorgd op HBO-niveau. Er wordt uitgegaan van ten minste HAVO- of MBO 4-niveau. Relevante werkervaring kan een lagere opleiding compenseren. Je hoeft dan ook niet aan specifieke vooropleidingseisen te voldoen.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 8-10 uur per bijeenkomst.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Basistheorie Vastgoeddeskundige - Vastgoedeconomie

Praktijkgericht programma op basis van uniek blended learning concept - 3 dagen

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.