Menu

Carrièretraining Cv en Sollicitatiebrief Schrijven

Voor een mooi cv en overtuigende sollicitatiebrief - 1 dag

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Die vacature is uw droombaan. Maar hoe gaat u opvallen met uw sollicitatiebrief? En hoe zorgt u ervoor dat uw cv goed aansluit? Zijn dit vragen waarmee u zit? Volg dan deze training. Na deze training schrijft u overtuigende sollicitatiebrieven en passende cv's. U krijgt praktische tips om uzelf duidelijk te presenteren op papier. Vervolgens gaat u aan de slag met het schrijven van sollicitatiebrieven en uw cv. Na afloop heeft u een helder cv en een goede opzet voor een sollicitatiebrief. U vergroot hiermee de kans op die droombaan.

Uw resultaat

U heeft een overzichtelijk cv en schrijft een aansprekende sollicitatiebrief. Bovendien reageert u zelfverzekerder op vacatures.

Doelgroep

Voor iedereen die moeite heeft met het schrijven van zijn cv of sollicitatiebrief. U weet bijvoorbeeld niet goed hoe u uw ervaring laat aansluiten op die nieuwe baan of u bent onzeker over welke functie u wel of niet op uw cv moet zetten.

Aanpak

Schrijven is vooral veel doen, dat geldt ook voor sollicitatiebrieven. Daarom gaat u tijdens deze training vooral aan de slag. Voorafgaand aan de training geeft u aan wat u lastig vindt en graag wilt verbeteren. Tijdens de training gaat u hier veel mee oefenen. U gebruikt daarvoor vacatures die voor u interessant zijn. De trainer geeft veel praktische tips en handreikingen, waarmee het schrijven van een sollicitatiebrief en cv een stuk makkelijker wordt. Ook krijgt u inzicht in hoe u uw ervaring laat aansluiten op een nieuwe functie. En het resultaat mag er zijn: een duidelijk cv en handvatten voor het schrijven van overtuigende sollicitatiebrieven.

Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Persoonlijke intake

 • Vastleggen leerdoelen
 • Persoonlijke ontwikkelvraag

Een onderscheidend cv

 • Vermelden van werkervaring, opleidingen, kennis en vaardigheden
 • Aansluiting bij de vacature en branche

Een aansprekende sollicitatiebrief

 • Indruk maken en opvallen
 • Onderbouwen van uw motivatie
 • Schrijven van een open sollicitatiebrief
 • Schrijftips

Uw eigen cv en sollicitatiebrief

 • Schrijven van uw cv
 • Oefenen met sollicitatiebrieven

Persoonlijk ontwikkelplan

 • Vastleggen ontwikkelstappen
 • Persoonlijk actieplan

Certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u het certificaat ‘Carrièretraining Cv en Sollicitatiebrief Schrijven'.

Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning

Data en plaatsen

Deze training duurt 1 dag.

 • 12 december 2019
 • 17 februari 2020
 • 14 april 2020
 • 10 juni 2020

De training wordt verzorgd in de regio Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten

Trainingskosten: € 610,-

Trainingsmateriaal: € 30,-

Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten

NCOI Opleidingen regelt tijdens uw opleiding onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,-(excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Carrièretraining Cv en Sollicitatiebrief Schrijven

Voor een mooi cv en overtuigende sollicitatiebrief - 1 dag

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Heeft u vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Virtual classroom en e-learning NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.