Menu

Carrièretraining Ondernemersplan Schrijven

Een overzichtelijk plan om uw plannen waar te maken - 1 dag

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Een ondernemersplan helpt u om een duidelijke lijn neer te zetten voor uw onderneming. Het is niet verplicht, maar wel erg handig voor uzelf. U maakt keuzen en krijgt nog beter inzicht in wat u wel en niet wilt. Weet u niet goed hoe u moet beginnen? Vindt u het lastig om uw doelen en keuzen helder te formuleren? Met deze training gaat u praktisch aan de slag met het schrijven van een goed ondernemersplan.

Uw resultaat

U schrijft een duidelijk ondernemersplan en heeft een doordacht beeld van uw plannen. Daarnaast maakt u een goede (door)start van uw onderneming.

Doelgroep

Voor iedereen die begint met een eigen onderneming en zijn plannen op een duidelijke manier op papier wil zetten. Ook als u al een tijdje een eigen onderneming heeft, is deze training geschikt om uw plannen weer eens onder de loep te nemen.

Aanpak

De training is gericht op uw persoonlijke situatie. Voorafgaand aan de training geeft u aan wat u lastig vindt bij het schrijven van uw ondernemersplan. De trainer neemt dit vervolgens mee in de training. Zo weet u zeker dat uw knelpunten behandeld worden. In de training wordt theorie en praktijk gecombineerd. U kijkt eerst naar de inhoud van een ondernemersplan. U staat stil bij uw doelen, uw product en uw doelgroep. Hierdoor krijgt u helder wat u wilt bereiken en hoe. Daarna gaat u aan de slag met het schrijven. U krijgt voorbeelden en schrijftips, zodat u in de training al een mooi begin maakt voor een opzet van uw eigen ondernemersplan.

Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Persoonlijke intake

 • Vastleggen leerdoelen
 • Persoonlijke ontwikkelvraag

Het ondernemersplan

 • De ondernemer
 • Uw doelen en uw product
 • Uw onderscheidend vermogen
 • Uw doelgroep en de markt
 • De financiële kant

Schrijven van een ondernemersplan

 • Keuzen maken
 • Richtlijnen
 • Schrijftips
 • Voorbeelden

Persoonlijk ontwikkelplan

 • Vastleggen ontwikkelstappen
 • Persoonlijk actieplan

Certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u het certificaat ‘Carrièretraining Ondernemersplan Schrijven'.

Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning

Data en plaatsen

Deze training duurt 1 dag.

 • 11 december 2019
 • 11 februari 2020
 • 6 april 2020
 • 12 juni 2020

De training wordt verzorgd in de regio Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten

Trainingskosten: € 610,-

Trainingsmateriaal: € 30,-

Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten

NCOI Opleidingen regelt tijdens uw opleiding onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,-(excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Carrièretraining Ondernemersplan Schrijven

Een overzichtelijk plan om uw plannen waar te maken - 1 dag

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Heeft u vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Virtual classroom en e-learning NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.