Menu
NCOI Opleidingen - HR

Casemanager Taakdelegatie

Samenwerking met bedrijfsarts en andere professionals - 3 maanden

Vakgebied

HR

Opleidingsniveau

Praktijkopleiding

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als Casemanager Taakdelegatie ben je de rechterhand van een bedrijfsarts. Je neemt verschillende verplichtingen over om als verzuimbegeleider naar de voorgrond te treden. Tijdens deze opleiding ontwikkel je fundamentele kennis en vaardigheden om een efficiënt re-integratieplan te bedenken. Daarbij verlies je de belastendheid en wensen van de medewerker niet uit het oog. Hierom leer je dan ook hoe je te allen tijde een goede samenwerking kunt bewerkstelligen met zowel de bedrijfsarts als de medewerker.

Waarom NCOI?

  • Uitstekend te combineren met werk en privé
  • Inspirerende topdocenten uit de praktijk
  • Zeer praktijkgericht onderwijs met optimale koppeling tussen theorie en je praktijk
  • Zeer gewaardeerd diploma door werkgevers
  • Mogelijkheid tot vrijstelling in NVAO-geaccrediteerde HBO Bacheloropleidingen
  • Grootste hogeschool voor werkenden met leslocaties door heel Nederland

Doelgroep

Je werkt of hebt de ambitie om te werken als casemanager. Je werkt daarbij onder toezicht van een bedrijfsarts.

Doel en opzet

Tijdens deze opleiding leer je taken uit handen te nemen van een bedrijfsarts. Je ontwikkelt vaardigheden om samen met de medewerker een re-integratietraject in te richten zodat je optimaal betrokken bent bij het re-integratieproces. Hierbij leer je te allen tijde te schakelen met de bedrijfsarts. Onze ervaren docenten gebruiken voorbeelden uit de praktijk waardoor je het geleerde direct kunt koppelen aan de praktijk. Daarbij word je ondersteund met de meest actuele literatuur en onze online leeromgeving. Binnen deze leeromgeving vind je alle relevante informatie rondom je studie en kun je communiceren met docenten en medestudenten.

Vooropleiding

Deze opleiding wordt op HBO-niveau verzorgd. Voor deze opleiding gelden geen specifieke vooropleidingseisen.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Casemanager Taakdelegatie

Samenwerking met bedrijfsarts en andere professionals - 3 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.