Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

Cursus EHBO Abonnement

Je leert op de juiste wijze te handelen bij calamiteiten

Vakgebied

Veiligheid

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Slechts een kleine 3% van onze bevolking heeft een EHBO-diploma. Alarmerend is dat uit het onderzoek van het Rode Kruis nu is gebleken dat 84% van de mensen zónder diploma toegeeft niet te zullen reanimeren als dat wel nodig is. Het is belangrijk dat zoveel mogelijk mensen weten wat ze moeten doen in het geval van nood. Wij bieden een compacte en praktijkgerichte cursus EHBO van een halve dag (5 uur) aan met als voorbereiding adaptieve e-learning. Tijdens de praktijkbijeenkomst wordt een breed scala aan onderwerpen behandeld. Na afloop is de cursist in staat om de 4 stappen van de EHBO toe te passen en eerste hulp te verlenen bij slachtoffers. Onze businesspartner 112BHV is de eerste en enige in de markt die adaptieve e-learning aanbiedt. Bij deze unieke cursusvorm krijg je e-learning op maat aangeboden. Een aantal voordelen van de adaptieve e-learning zijn: efficiënt leren door op maat gemaakte e-learning, studeren waar en wanneer het je uitkomt, duidelijke filmpjes en foto’s, online toetsen en examen, cursist is optimaal voorbereid op de praktijk, handig als naslagwerk en altijd up-to-date. Bij een voldoende beoordeling ontvangt de cursist via 112BHV een digitaal certificaat. Via het Rode Kruis ontvangt de cursist een (EFAC, Europees erkend) EHBO-certificaat en pas. Wanneer je kiest voor ons lidmaatschap kies je voor de volgende voordelen: €16,- voordeliger dan het reguliere tarief, 1 keer aanmelden en alles is geregeld, reminder service, automatische EHBO-herhaling, altijd toegang tot de e-learning en altijd up-to-date.

Doelgroep

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die als eerstehulpverlener is aangewezen of zich vrijwillig heeft aangemeld. Iedereen die op de juiste wijze eerste hulp wil kunnen verlenen of die vaardigheden wil herhalen en de geldigheid van het diploma wil verlengen.

Aanpak

Na het volgen van de cursus EHBO ben je in staat mensen te helpen bij onder andere bewusteloosheid, vergiftiging, botbreuk en bloeding. Ook reanimeren is een belangrijk onderdeel van de cursus.

Optie: Werken met kinderen

Voor iedereen die met kinderen werkt, is het verstandig om de cursus EHBO bij baby’s en kinderen te volgen. De combinatie online cursus en vaardigheidscursus (praktijkmodule) levert samen het certificaat EHBO aan baby’s en kinderen op. Kinderreanimatie (PBLS) is een vast onderdeel van de cursus.

Optie: Lotusslachtoffer

Het is mogelijk om tegen meerprijs gebruik te maken van een Lotusslachtoffer.

NCOI Techniek & Veiligheid

Deze opleiding wordt uitgevoerd door NCOI Techniek & Veiligheid.

Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma

Certificaat

Gedurende de EHBO-praktijkbijeenkomst wordt onder toezicht van het Rode Kruis de cursist beoordeeld op de praktijkhandelingen die hij verricht. Bij een voldoende beoordeling ontvangt de cursist een erkend digitaal EHBO-certificaat.

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Cursus EHBO Abonnement

(1 bijeenkomsten)

 • Een circulatiestilstand (reanimatie, inclusief AED)
 • Een beroerte
 • Bewusteloosheid
 • Letsels aan botten, spieren en gewrichten
 • Nek- en wervelletsel
 • Pijn op de borstkast
 • Een neusbloeding
 • Een brandwond
 • Een vergiftiging
 • Een ernstige verslikking
 • Een huidwond
 • Een bloeding
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning

Opleidingsvarianten

 • Varianten: klassikaal
 • Dag: 1 dag van 08.30 uur tot 13.30 uur
Deze training wordt aangeboden door NCOI Techniek & Veiligheid, zie de actuele startmomenten.
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Totaalprijs

De totaalprijs voor deze training is € 235,-.

Wil jij een kostenoverzicht in jouw mailbox ontvangen?
Kostenoverzicht aanvragen

Cursus EHBO Abonnement

Je leert op de juiste wijze te handelen bij calamiteiten

Vakgebied

Veiligheid

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Heeft u vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: klassikaal, Virtual Classroom en e-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.  

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.