Menu

Cursus EHBO abonnement

Vakgebied

Veiligheid

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Slechts een kleine 3% van onze bevolking heeft een EHBO-diploma. Alarmerend is dat uit het onderzoek van het Rode Kruis nu is gebleken dat 84% van de mensen zónder diploma toegeeft niet te zullen reanimeren als dat wel nodig is. Het is belangrijk dat zoveel mogelijk mensen weten wat ze moeten doen in het geval van nood. Wij bieden een compacte en praktijkgerichte cursus EHBO van een halve dag (5 uur) aan met als voorbereiding adaptieve e-learning. Tijdens de praktijkbijeenkomst wordt een breed scala aan onderwerpen behandeld. Na afloop is de cursist in staat om de 4 stappen van de EHBO toe te passen en eerste hulp te verlenen bij slachtoffers. Onze businesspartner 112BHV is de eerste en enige in de markt die adaptieve e-learning aanbiedt. Bij deze unieke cursusvorm krijgt u e-learning op maat aangeboden. Een aantal voordelen van de adaptieve e-learning zijn: efficiënt leren door op maat gemaakte e-learning, studeren waar en wanneer het u uitkomt, duidelijke filmpjes en foto’s, online toetsen en examen, cursist is optimaal voorbereid op de praktijk, handig als naslagwerk en altijd up-to-date. Bij een voldoende beoordeling ontvangt de cursist via 112BHV een digitaal certificaat. Via het Rode Kruis ontvangt de cursist een (EFAC, Europees erkend) EHBO-certificaat en pas. Wanneer u kiest voor ons lidmaatschap kiest u voor de volgende voordelen: €16,- voordeliger dan het reguliere tarief, 1 keer aanmelden en alles is geregeld, reminder service, automatische EHBO-herhaling, altijd toegang tot de e-learning en altijd up-to-date.

Doelgroep

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die als eerstehulpverlener is aangewezen of zich vrijwillig heeft aangemeld. Iedereen die op de juiste wijze eerste hulp wil kunnen verlenen of die vaardigheden wil herhalen en de geldigheid van het diploma wil verlengen.

Aanpak

Na het volgen van de cursus EHBO bent u in staat mensen te helpen bij onder andere bewusteloosheid, vergiftiging, botbreuk en bloeding. Ook reanimeren is een belangrijk onderdeel van de cursus.

Optie: Werken met kinderen

Voor iedereen die met kinderen werkt, is het verstandig om de cursus EHBO bij baby’s en kinderen te volgen. De combinatie online cursus en vaardigheidscursus (praktijkmodule) levert samen het certificaat EHBO aan baby’s en kinderen op. Kinderreanimatie (PBLS) is een vast onderdeel van de cursus.

Optie: lotusslachtoffer

Het is mogelijk om tegen meerprijs gebruik te maken van een Lotusslachtoffer.

NCOI Techniek & Veiligheid

Deze opleiding wordt uitgevoerd door NCOI Techniek & Veiligheid.

Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Cursus EHBO abonnement

(1 bijeenkomsten)

 • Een circulatiestilstand (reanimatie, inclusief AED)
 • Een beroerte
 • Bewusteloosheid
 • Letsels aan botten, spieren en gewrichten
 • Nek- en wervelletsel
 • Pijn op de borstkast
 • Een neusbloeding
 • Een brandwond
 • Een vergiftiging
 • Een ernstige verslikking
 • Een huidwond
 • Een bloeding

  Certificaat

  Gedurende de EHBO-praktijkbijeenkomst wordt onder toezicht van het Rode Kruis de cursist beoordeelt op de praktijkhandelingen die hij verricht. Bij een voldoende beoordeling ontvangt de cursist een erkend digitaal EHBO-certificaat.

  Lesplanning
  Lesplanning
  Lesplanning
  Lesplanning
  Lesplanning

  Opleidingsvarianten

  • Varianten: klassikaal
  • Dag: 1 dag van 08.30 uur tot 13.30 uur
  Deze training wordt aangeboden door NCOI Techniek & Veiligheid, zie de actuele startmomenten.

  Cursus EHBO abonnement

  Vakgebied

  Veiligheid

  Opleidingsniveau

  Training

  Erkenning

  NVAO geaccrediteerd

  Meer informatie

  Download brochure

  Wil je dit met iemand delen?

  Mail door

  Heeft u vragen?

  Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
  Virtual classroom en e-learning NCOI

  Virtual classroom en e-learning

  Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

  Studiegids 2019-2020 NCOI

  Vraag de studiegids 2019-2020 aan

  Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

  Contact NCOI

  Opleidingsadvies op maat?

  Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.