Menu
NCOI Opleidingen - Financieel

Examentraining Overige Assurance-opdrachten

De optimale voorbereiding op het officiële examen - 0.5 dag

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Volg je de Module Auditing in het MKB: Bijzondere Onderzoeken? En wil je je extra goed voorbereiden op het schriftelijke examen? Dan is deze examentraining van onze businesspartner Markus Verbeek Praehep perfect voor jou. In 1 dagdeel word je klaargestoomd voor het examen, door onder andere opnieuw in te gaan op overnameonderzoeken en waardebepalingen. De training sluit volledig aan op de landelijk vastgestelde eindtermen.

Doelgroep

Je volgt de Module Auditing in het MKB: Bijzondere Onderzoeken en wilt je optimaal voorbereiden op het schriftelijk examen.

Aanpak

Na de Module Auditing in het MKB: Bijzondere Onderzoeken kun je deze digitale examentraining van 1 dagdeel volgen waarin je examenvragen oefent. Daarbij krijg je voldoende gelegenheid om vragen te stellen aan een vakdocent. Op deze manier ben je optimaal voorbereid op je schriftelijke examen.

Examentraining Overige Assurance-opdrachten

De optimale voorbereiding op het officiële examen - 0.5 dag

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.