Menu
NCOI Opleidingen - HR

Executive Masterclass Sociaal Verzekeringsrecht

1 dag - Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Vakgebied

HR

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Met deze Executive Masterclass ben je snel op de hoogte van de actualiteiten op het gebied van sociale zekerheid. Aan de hand van relevante praktijkcases leer je meer over de ontwikkelingen in wetgeving en jurisprudentie. Samen met andere professionals ga je aan de slag met het beoordelen van complexe vraagstukken op dit gebied.

Doelgroep

Je dient voor je werk op de hoogte te zijn van de actuele ontwikkelingen op het gebied van sociale zekerheid. Deze Executive Masterclass is onder meer interessant voor HR-medewerkers en medewerkers bij UWV.

Doel en opzet

Met deze Executive Masterclass ben je in korte tijd weer helemaal op de hoogte van de stand van zaken op het gebied van sociale zekerheid. Aan de hand van praktijkvoorbeelden verdiep je je in wetgeving met betrekking tot onder meer de WIA- en WW-regelingen. Door de kennis en ervaringen die je tijdens dit programma opdoet, ben je nog beter in staat om anderen te helpen bij vraagstukken op dit gebied.

Geen voorbereiding en studiebelasting

Voor deze Executive Masterclass hoef je je niet voor te bereiden. De studiebelasting is beperkt tot de bijeenkomst zelf.

Executive Masterclass Sociaal Verzekeringsrecht

1 dag - Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.