Menu
NCOI Opleidingen - Bedrijfskunde

HBO Bachelor Management - Versneld

Verkorte leerroute naar je officiële Bachelorgraad

Opleidingsniveau

HBO Bachelor versneld

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

De opleiding HBO Bachelor Management is dé opleiding voor ambitieuze professionals die de volgende stap willen zetten in de rol van leidinggevende of manager. In deze opleiding wordt uitgebreid aandacht besteed aan de managementaspecten die nodig zijn om organisaties succesvol te maken. Door de unieke praktijkgerichte aanpak van NCOI is deze HBO Bachelor Management al jarenlang de grootste managementopleiding van Nederland. Al tijdens de opleiding leer je vraagstukken vanuit verschillende perspectieven benaderen. Zo wordt onder andere aandacht besteed aan kwaliteit, leidinggeven aan verandering en personeelsmanagement. Hierbij word je begeleid door topdocenten met ruime managementervaring. Ook verdiep je je in je persoonlijke managementvaardigheden, die zeer van belang zijn om als leidinggevende een team te vormen en te motiveren. Na afloop van deze opleiding stuur je aan op de realisatie van organisatiedoelen en draag je actief bij aan de succesvolle implementatie van interne veranderingen. Deze opleiding biedt jou dan ook uitstekende loopbaanperspectieven. Deze opleiding is speciaal ontwikkeld voor werkenden die in korte tijd hun Bachelorgraad willen behalen. Dus heb je je VWO-, HBO Bachelor-, Propedeuse- of Masterdiploma op zak óf beschik je over veel werkervaring? En wil je je op HBO-niveau ontwikkelen binnen de bedrijfskunde? Dan is deze versnelde HBO Bachelor Management geschikt voor jou.

Wat is een HBO Bachelor versneld?

Met deze unieke HBO Bachelor Management - Versneld van NCOI behaal je binnen 3 jaar jouw officiële HBO Bachelorgetuigschrift. De versnelde Bacheloropleiding is speciaal ontwikkeld voor geïnteresseerden die een VWO-, HBO Bachelor- of Masterdiploma op zak hebben of op een andere wijze kunnen aantonen aan dit niveau te voldoen en in korte tijd een (extra) Bachelorgraad willen behalen. De opleiding bestaat uit een verkort studieprogramma van de reguliere HBO Bachelor en omvat overwegend vakspecifieke modules. Na succesvolle afronding van deze opleiding ontvang je het officiële Bachelorgetuigschrift HBO Bachelor Management.

Doelgroep

Je bent werkzaam bij een organisatie en wilt een brede, toepasbare opleiding volgen waarin alle aspecten van die organisatie aan bod komen. De kennis en vaardigheden die je hierbij opdoet, wil je direct kunnen inzetten in een rol als (startend) manager of leidinggevende. Daarbij heb je de ambitie om een erkend HBO Bachelorgetuigschrift te behalen.

Je bent in het bezit van een diploma op het niveau VWO, HBO Bachelor of Master of je hebt een Propedeusegetuigschrift. Heb je geen van deze diploma’s, maar heb je wel een niveau dat hiermee vergelijkbaar is, dan kun je op basis van het succesvol afronden van het HBO-toelatingsprogramma deelnemen aan dit versnelde traject. Als je niet beschikt over dit niveau, dan kun je uiteraard de reguliere HBO Bachelor Management volgen.

Waarom een HBO Bachelor versneld?

  • Je volgt een verkort programma en rondt je Bacheloropleiding versneld af
  • Je behaalt je officiële Bachelorgraad, geaccrediteerd door de NVAO
  • Je hebt direct resultaat; wat je leert pas je meteen toe binnen je werk
  • Je kunt je opleiding uitstekend combineren met werk en privé

Opbouw van de opleiding

De HBO Bachelor Management - Versneld is speciaal ontwikkeld voor werkenden. De opleiding bestaat uit 2 fases en een afstudeerfase. Per fase volg je meerdere modules. Het programma biedt een aantrekkelijke combinatie van vakinhoud en vaardigheden.

Je werkt, afhankelijk van je studievariant, aan 1 of 2 modules op hetzelfde moment, daardoor houd je focus. Per fase werk je aan een integrale opdracht en een praktijkprogramma waarin je de concrete toepassing van de opleiding verwerkt in een portfolio. Als je een baan hebt die aansluit op je opleiding, dan maak je opdrachten in je eigen werkomgeving. Zo doe je ervaring op met de onderwerpen uit de opleiding. Ligt je werk niet in het verlengde van de opleiding? Dan loop je stage, zodat je ervaring kunt opdoen in het vakgebied.

Je sluit de opleiding af met een praktische afstudeeropdracht. Je afstudeeropdracht bestaat uit een onderbouwd advies dat gebruikelijk is binnen je beroepspraktijk.

Gunstige financiering

Betaal je het programma zelf? Dan kun je gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet, een aantrekkelijke studiefinanciering voor volwassenen. Daarmee kan iedereen tot 55 jaar de opleidingskosten grotendeels door de overheid laten financieren. Kijk op levenlanglerenkrediet (LLLK) voor meer informatie of neem contact op met onze studieadviseurs.

HBO Bachelor Management - Versneld

Verkorte leerroute naar je officiële Bachelorgraad

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.