Menu
NCOI Opleidingen - Financieel

HBO Beloningsadviseur

Kort en praktijkgericht programma op HBO-niveau - 18 maanden

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

HBO-programma

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Het programma HBO Beloningsadviseur bevat alle kernelementen die je nodig hebt in je functie als professioneel beloningsadviseur. In korte tijd verdiep je je in de aspecten van salarisadministratie en leer je de regels van loonheffingen, arbeidsrecht en sociale zekerheid toepassen. Vervolgens breng je hier een gedegen adviesrapport over uit aan management en directie. Ook verdiep je je in de complexiteit van pensioenen en grensoverschrijdend werken. Na afloop van dit programma ben je een expert op het gebied van beloningsvraagstukken. Dit diploma kun je mogelijk inbrengen in de HBO Bachelor Management Payroll Services. Dit programma wordt uitgevoerd in samenwerking met onze businesspartner Markus Verbeek Praehep.

Doelgroep

Je wilt je graag ontwikkelen tot professioneel HR-functionaris of beloningsadviseur. Daarbij wil je management en directie effectief adviseren op het gebied van beloningsbeleid. Je functioneert wellicht al op HBO-niveau, maar mist de specifieke kennis over loonheffingen, arbeidsrecht, sociale verzekeringen en pensioenen. De opleiding bereidt je ook voor op hoe je moet omgaan met grensoverschrijdend verkeer.

Doel en opzet

In dit praktijkgerichte HBO-programma verdiep je je in de belangrijke aspecten rondom beloningsbeleid. Je gaat aan de slag met de verschillende elementen van arbeid, salaris en belonen. Je vergroot je inzicht in sociale zekerheid, grensoverschrijdend werken en pensioenen. Aan de hand van praktijkopdrachten koppel je wat je leert direct aan je eigen werkzaamheden. Hierbij word je begeleid door een ervaren docent uit het werkveld. Met de opgedane kennis ben je na afloop van dit programma een gedegen gesprekspartner voor management en directie.

Vooropleiding

Dit programma wordt op HBO-niveau verzorgd. Voor dit programma gelden geen specifieke vooropleidingseisen.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst.

HBO Beloningsadviseur

Kort en praktijkgericht programma op HBO-niveau - 18 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.