Menu
NCOI Opleidingen - HR

HBO Leergang HRM en Coaching

Praktijkgericht programma met directe koppeling naar je werk - 2 jaar

Vakgebied

HR

Opleidingsniveau

HBO Leergang

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je je ontwikkelen op het gebied van HRM en coaching en helder inzicht krijgen in onder meer personeelsplanning en persoonlijke groei? Dan is dit programma op HBO-niveau zeer geschikt voor je. De HBO Leergang HRM en Coaching bestaat uit een uniek programma waar veel belangstelling voor is. Na afronding van dit programma beschik je over stevige kennis van personeelsmanagement en ben je in staat probleemsituaties op de werkvloer moeiteloos op te lossen. Daarnaast kun je medewerkers coachen en begeleiden bij persoonlijke ontwikkeltrajecten. Het waardevolle diploma van dit programma kun je mogelijk als vrijstelling inbrengen in de HBO Bacheloropleiding Human Resource Management van Hogeschool NCOI.

Doelgroep

Deze leergang is speciaal ontwikkeld voor iedereen die zich op HBO-niveau wil ontwikkelen op het gebied van P&O en coaching.

Doel en opzet

Het programma bevat alle essentiële thema’s uit de boeiende vakgebieden personeelsmanagement en coaching. Je verdiept je in het gedrag en de ontwikkeling van medewerkers en de psychologie hierachter. Daarnaast ontwikkel je praktische vaardigheden die je helpen bij onder andere wervingskanalen en methoden, loopbaanmanagement en het hanteren van conflicten. Ook ontwikkel je je begeleidingsvaardigheden en leer je verschillende coachingstechnieken toepassen.

Tijdens de bijeenkomsten werk je aan cases en groepsopdrachten, waarin de theorie voortdurend in verband wordt gebracht met je dagelijkse praktijk. Je krijgt les van zeer deskundige docenten en coaches, die zelf in de praktijk actief zijn. Ook kun je tijdens de studie gebruikmaken van de meest actuele literatuur en heb je toegang tot onze moderne online leeromgeving. Binnen deze leeromgeving vind je alle relevante informatie rondom je studie en kun je communiceren met docenten en medestudenten.

Vooropleiding

Dit programma wordt op HBO-niveau verzorgd. Voor dit programma gelden geen specifieke vooropleidingseisen.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

HBO Leergang HRM en Coaching

Praktijkgericht programma met directe koppeling naar je werk - 2 jaar

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.