Menu
NCOI Opleidingen - HR

HBO Management, Personeel en Organisatie

Actueel en praktijkgericht programma op HBO-niveau - 1 jaar

Vakgebied

HR

Opleidingsniveau

HBO-programma

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Er is veel dynamiek in de inrichting van organisaties. Bijvoorbeeld door digitalisering of omdat er sprake is van flexibilisering met inzet van zzp'ers. Hoe werkt gedrag in organisaties en hoe grijpt dat in op HR? Je ontdekt het in dit actuele programma. Onder begeleiding van ervaren docenten ga je praktijkgericht aan de slag. Ook ontwikkel je vanuit HR-perspectief inzicht in hoe organisaties werken. Dit inzicht is belangrijk, omdat het succes van organisaties wordt bepaald door de mensen die er werken.

Doelgroep

Je hebt belangstelling voor HRM en de wisselwerking met het functioneren van organisaties. Je wilt je graag verdiepen in een kort en overzichtelijk programma op HBO-niveau.

Doel en opzet

In dit programma verdiep je je in essentiële onderwerpen van HRM. Zo ontwikkel je kennis en vaardigheden op het gebied van gedrag en motivatie, ga je aan de slag met het plannen en managen van personeel en verdiep je je in de basis van organisatiekunde. Het programma wordt verzorgd door ervaren docenten uit de praktijk. Zij zorgen ervoor dat de theorie direct toepasbaar is. Ook kun je gebruikmaken van de meest actuele literatuur en een moderne online leeromgeving. Binnen deze leeromgeving vind je alle relevante informatie rondom je studie.

Vooropleiding

Dit programma wordt op HBO-niveau verzorgd. Voor dit programma gelden geen specifieke vooropleidingseisen.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst.

Gunstige financiering

Betaal je het programma zelf? Dan kun je gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet, een aantrekkelijke studiefinanciering voor volwassenen. Daarmee kan iedereen tot 55 jaar de opleidingskosten grotendeels door de overheid laten financieren. Kijk op levenlanglerenkrediet (LLLK) voor meer informatie of neem contact op met onze studieadviseurs.

HBO Management, Personeel en Organisatie

Actueel en praktijkgericht programma op HBO-niveau - 1 jaar

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.