Menu

HBO Projectmanagement in de Kinderopvang

Projectmatig managen binnen jouw organisatie - 9 maanden

Opleidingsniveau

HBO-programma

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Een team aansturen. Een veilige situatie creëren voor de kinderen. Samenwerkingen met lokale partners aangaan. Er komt veel kijken bij het managen van een kinderopvanglocatie. Het werken in projecten kan je helpen doelen overzichtelijk en gecontroleerd te bereiken. In dit HBO-programma doe je de benodigde kennis en vaardigheden op om door middel van projectmanagement een kinderopvang vorm te geven en te verbeteren. Je verdiept je in de branche en bouwt een netwerk aan contacten op. Je ontwikkelt je leiderschapsvaardigheden en je verdiept je in projectmanagement. Door de combinatie van deze onderwerpen kun je niet alleen effectief leidinggeven aan jouw organisatie, je weet ook hoe je veranderingen stapsgewijs en met support van het personeel doorvoert.

Doelgroep

Je bent aankomend manager, teamleider of coördinator binnen de kinderopvang en je wilt je kennis op het gebied van projectmanagement uitbreiden.

Doel en opzet

In dit programma ontwikkel jij je tot manager binnen de kinderopvang met kennis van projectmanagement. Je kunt vrijwel alle doelen stapsgewijs en projectmatig benaderen. Denk aan het op orde brengen van de administratie, het zorgen voor de professionele ontwikkeling van je personeel en het introduceren van nieuwe methoden voor de kinderen. In dit programma ontdek je niet alleen waar een goede kinderopvang aan moet voldoen, maar leer je dat ook te realiseren. Zo zorg jij voor een opvanglocatie waar ouders hun kinderen met een gerust hart achter durven te laten en waar kinderen met plezier verblijven.

Vooropleiding

Dit programma wordt op HBO-niveau verzorgd. Voor dit programma gelden geen specifieke vooropleidingseisen.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst.

HBO Projectmanagement in de Kinderopvang

Projectmatig managen binnen jouw organisatie - 9 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.