Menu

HBO Strategisch Supply Chain Management

Kort en praktijkgericht programma op HBO-niveau - 3 maanden

Opleidingsniveau

HBO-programma

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je een succesvollere supply chain strategie ontwikkelen? Dan is dit HBO-programma uitermate geschikt voor jou. Met dit programma zorg je voor blijvende strategische verbeteringen in je organisatie door focus op de gehele logistieke keten. Je denkt na over de plek van de organisatie in de keten en bekijkt hoe de supply chain strategie geoptimaliseerd kan worden. De focus ligt hierbij op organisatie, tijdigheid, voorraad, relaties en het inspelen op veranderingen.

Doelgroep

Je bent logistiek manager of logistiek professional en wilt je inhoudelijke kennis op het gebied van strategische logistiek en supply chains verder ontwikkelen op HBO-niveau.

Doel en opzet

In dit programma verdiep je je in de inrichting en beheersing van de supply chain in je organisatie. Je analyseert samenwerkingsverbanden en verschillende communicatiestromen tussen ketens. Na afronding van dit programma kun je een efficiënte en effectieve supply chain strategie ontwikkelen. Hiermee weet je kosten te reduceren en verhoog je de winst van je organisatie.

Tijdens dit programma werk je aan concrete opdrachten en actuele cases. Alles wat je hiervoor nodig hebt vind je in onze online leeromgeving. Voor een optimaal leereffect koppel je de te maken opdrachten waar mogelijk direct aan je eigen werkomgeving. Bovendien vormen de ervaren docenten uit de praktijk een goed klankbord.

Vooropleiding

Dit programma wordt op HBO-niveau verzorgd. Voor dit programma gelden geen specifieke vooropleidingseisen.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst.

Gunstige financiering

Betaal je het programma zelf? Dan kun je gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet, een aantrekkelijke studiefinanciering voor volwassenen. Daarmee kan iedereen tot 55 jaar de opleidingskosten grotendeels door de overheid laten financieren. Kijk op levenlanglerenkrediet (LLLK) voor meer informatie of neem contact op met onze studieadviseurs.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

HBO Strategisch Supply Chain Management

Kort en praktijkgericht programma op HBO-niveau - 3 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.